(Poistunut julkaisusta)

Talouskoordinaattori
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Mitä etsimme?

Kasvun myötä etsimme laskutustiimiimme reipasta talouskoordinaattoria. Työnkuvaasi kuuluu kaikkien tuotteidemme myyntilaskutus, saatavien valvonta sekä laskutukseen liittyvä asiakaspalvelu. Lisäksi pääset kehittämään laskutuksen prosesseja ja osallistumaan myös muihin talousjärjestelmien kehitysprosesseihin.

Mitä odotamme?

Odotamme kokemusta myyntireskontran hoidosta ja saatavien valvonnasta. Työskentelet päivittäin asiakasrajapinnassa, joten asiakaspalvelun täytyy olla lähellä sydäntäsi. Tärkeintä kuitenkin on, että haluat oppia uutta ja olet kiinnostunut SaaS-ohjelmistoista.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltämme rohkeutta sekä ketteryyttä.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 6.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Support Manager Nanna Kokkola, nanna.kokkola@visma.com, puh. 050 462 7137.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme (https://www.visma.fi/ura/avoimet-tyopaikat/) ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.