Talouskoordinaattori
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019
Etsimme laskutustiimiimme rohkeaa ja ratkaisukeskeistä tiimipelaajaa Talouskoordinaattoriksi.

Työnkuvaasi kuuluu laskutus- ja perintätehtävät sekä monipuoliset myyntireskontran tehtävät. Lisäksi pääset aitiopaikalla kehittämään Suomen johtavan SaaS-palveluntarjoajan laskutuksen prosesseja ja osallistumaan myös muihin talousjärjestelmien kehitysprojekteihin.

Laskutustiimissämme sinulla on mahdollisuus syventää taloushallinnon osaamistasi ja jättää kädenjälkesi talouden prosesseihimme. Työnkuvasi kehittyy omien vahvuuksiesi, mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Mitä odotamme?

Odotamme kokemusta laskutuksesta, myyntireskontran hoidosta ja asiakaspalvelutehtävistä. Tärkeintä on palava halu oppia uutta. Työskentelet asiakasrajapinnassa, joten edellytämme, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Lisäksi sinulta löytyy kiinnostusta SaaS-ohjelmistoihin.

Tiimissämme päivääsi kuuluu haasteita, onnistumisia ja tiivistä työtä yli tiimirajojen. Parhaimmillasi olet työskennellessäsi ihmisten kanssa ja nautit löytäessäsi parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Uskallat laittaa itsesi peliin ja asettaa itsellesi rohkeasti kovia tavoitteita.

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 31.3.

Lisätietoja tehtävästä antaa Support Manager, Customer Care, Nanna Kokkola, nanna.kokkola@visma.com, puh. 050 462 7137.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240991
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta