(Poistunut julkaisusta)

Talouskoordinaattori
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Etsimme nyt monipuoliseen rooliin 15.8.2018-3.11.2019 vanhempainvapaan sijaisuuteen talouskoordinaattoria!

Päivittäinen arki rakentuu erilaisten toimeksiantojen kokonaisvaltaisesta ratkaisemisesta. Esimerkiksi laatiessasi rahoitustuottojen ja –kulujen raporttia tai lomavelan seurantaraporttia, olennaista on pysähtyä ja miettiä, mistä eri paikoista voi lähteä hakemaan tietoa. Tässä vaiheessa on hyvä arvioida kokonaiskuvaa – mitä kyseiseen raporttiin halutaan?

Raporttien ohessa päivien jouhevasta etenemisestä huolehtivat mm. kyselyt ostolaskuihin ja tiliöinteihin liittyen, avustaminen kv-myyntilaskuissa, sisäisten ohjeistusten laatiminen ja osto- sekä myyntireskontraan liittyviin kyselyihin vastaaminen. Tehtävässä odottaa kokonaisuutena monipuolinen arki! Lähimpinä työkavereina toimivat kaksi business controlleria ja esimiehesi Tarja.

Tehtävässä menestyy ja viihtyy, kun hahmottaa taloushallinnosta ja kirjanpidosta koulutuksen ja kokemuksen kautta. Perehdyttämistä on mietitty toimenhaltijan kanssa, joten kaikkea ei tarvitse vielä osata. Koska Cinia on kasvuvaiheessa, on hyvin mahdollista, että määräaikaisuuden jälkeen voi työsuhde jatkua.

Odotamme

Olet henkilönä tarkka, aikaansaava ja huolellinen. Paineensietokykysi on hyvä ja olet nopea oppimaan uutta. Haluat työskennellä numeroiden parissa ja kehittää analyyttista ajattelutapaasi. Sinulla on lisäksi mahdollisuus joustaa työajoissa kuukauden vaihteen töiden sitä vaatiessa.

Koulutustaustaltasi olet laskentatoimen / taloushallinnon merkonomi, tradenomi tai sinulla on vastaava muu taloudellinen peruskoulutus. Omaat vähintäänkin aikaisempaa työkokemusta ulkoisen tai sisäisen laskennan tehtävistä aiemmasta työsuhteesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää excel-osaamista. Kokemus kirjanpito- ja ostolaskujen kierrätysjärjestelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tällaista meillä on olla töissä

Rakennamme vielä nuoren Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Työpiste on Ilmalassa. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.

Hakeminen

Ensi vaiheessa pyydämme liittämään vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen - hakuaika päättyy sunnuntaina 17.6. Haastatteluun kutsutaan viimeistään 18.6. ja ensimmäisen kierroksen haastattelut toteutetaan 19.6.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoija Saku Tihveräinen saku.tihverainen@cinia.fi ja rekrytoiva esimies talous- ja hallintojohtaja Tarja Oinonen-Rouvali tarja.oinonen-rouvali@cinia.fi