(Poistunut julkaisusta)

Talouskonsultti
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Talouskonsultti-palveluidemme kasvu jatkuu ja etsimme nyt joukkoomme jatkuvalla haulla talousalan-osaajia! Asiakasprojektimme ja tehtävänkuvamme ovat vaihtelevia, minkä myötä kaipaamme joukkoomme monenlaisia ja erilaisen kokemustaustan omaavia talouskonsultteja.

Millaista on työ konsulttina?

Usein toimeksiannot liittyvät johdon raportointiin, sisäiseen laskentaan, budjetointiin, kassavirta-/kannattavuuslaskelmiin sekä uusien toimintamallien ja -järjestelmien käyttöönottoon. Asiakastoimeksiannoissa saatat myös toimia väliaikaisesti esimiestehtävissä.
 
Arvostamme sekä itsenäistä työotetta että erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Teet yhteistyötä Accountorin myynti- ja asiakashuolenpito –organisaatioiden kanssa sekä palveluyksiköidemme kanssa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa vahvaa kokemusta taloushallinnon eri osa-alueilta. Toimit nyt tai olet aikaisemmin toiminut taloushallinnon konsulttina, pääkirjanpitäjänä, talouspäällikkö/controller – tehtävissä tai itsenäisenä taloushallinnon palveluita tarjoavana yrittäjänä.

Toivomme sinulta,

  • Kokemusta johdon raportoinnista sekä sisäisestä että ulkoisesta laskentatoimesta
  • Esiintymistaitoa ja myyntihenkistä otetta
  • Kykyä työskennellä asiakasyritystemme ylimmän johdon kanssa
  • Erinomaista suullista ja kirjallista esitystapaa suomeksi ja englanniksi
  • Itsenäistä työskentelytapaa, joustavuutta ja aktiivisuutta


Pääset tekemään talouskonsultointia monipuolisissa in-house tehtävissä  eri toimialoilla. Osallistut asiakasorganisaation päivittäiseen työhön ja myös kehität toimintaa. 

Asiakkaat arvostavat toimeen tarttuvaa asennettamme, osaamistamme alan parhaista käytännöistä sekä rohkeutta tuoda näkemyksemme esiin. Toimimme asiakkaan toimitiloissa mutta pääsemme työssämme hyödyntämään osaavien kollegojen verkostoa Accountorilla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja vaihtelevia työtehtäviä talouskonsulttina erilaisissa organisaatioissa. Pääset vakinaisen työsuhteen sisällä tutustumaan hyvin erilaisiin toimintaympäristöihin ja toimialoihin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Tukenasi ovat alan parhaat käytännöt, digitaaliset ratkaisumme sekä kollegaverkosto.

Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen.
Ymmärrämme myös vapaa-ajan merkityksen, joten tarjoamme työntekijöillemme joustavan työajan. 

Kiinnostuitko?

Hakumme on jatkuva joten mikäli näet itsesi konsulttina, hae heti! Etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian hakemuksen vastaanottamisen jälkeen.

Haemme myös jatkuvasti uusia kumppanikonsultteja verkostoomme. Mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa sinua, mainitse siitä jo hakemuksessasi!

Lisätietoja työtehtävistä ja kulttuuristamme antaa Henna Pollari, 050 461 2805

Tutustu myös sosiaalisen median sivuihimme (FB, LinkedIn ja Instagram). #accountorteam