(Poistunut julkaisusta)

Talouskonsultti
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Etsimme Helsinkiin vahvassa kasvussa olevaan lisäarvopalvelut -tiimiimme uutta osaavaa Talouskonsulttia.

 

Lisäarvopalveluidemme talouskonsultit tukevat asiakkaitamme taloushallinnossa ja heidän muutoshankkeissaan senior finance -konsultteina, mm. talousjohtajina, -päällikköinä tai -controllereina.

 

Tehtävissäsi olet mukana mielenkiintoisissa hankkeissa, joissa pääset hyödyntämään laajasti omaa asiantuntemustasi toimiessasi asiakasjohdon neuvonantajana ja kehittäessäsi asiakkaidemme taloushallintoa. Usein toimeksiannot liittyvät johdon raportointiin, sisäiseen laskentaan, budjetointiin, kassavirta-/kannattavuuslaskelmiin sekä uusien toimintamallien ja -järjestelmien käyttöönottoon. Asiakastoimeksiannoissa saatat myös toimia väliaikaisesti esimiestehtävissä.

Arvostamme sekä yrittäjämäistä asennetta että erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Teet yhteistyötä Accountorin myynti- ja asiakashuolenpito –organisaatioiden kanssa sekä palveluyksiköidemme kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa vahvaa kokemusta sisäisen laskennan taloushallinnon tehtävistä sekä ymmärrystä kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Toimit nyt tai olet aikaisemmin toiminut taloushallinnon konsulttina, talouspäällikkö/controller – tehtävissä tai itsenäisenä taloushallinnon palveluita tarjoavana yrittäjänä.

 

Odotamme Sinulta:

  • Kokemusta johdon raportoinnista sekä sisäisestä että ulkoisesta laskentatoimesta
  • Kykyä työskennellä asiakasyritystemme ylimmän johdon kanssa
  • Erinomaista suullista ja kirjallista esitystapaa suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on eduksi
  • Projektinhallintakykyä
  • Itsenäistä työskentelytapaa, joustavuutta ja aktiivisuutta
  • Soveltuvaa ylempää akateemista loppututkintoa

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita, joiden avulla pääset kehittämään omaa osaamistasi. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Ymmärrämme myös vapaa-ajan merkityksen, joten tarjoamme työntekijöillemme joustavan työajan. Tukenasi on osaava joukko erittäin kokeneita taloushallinnon asiantuntijoita, alan parhaat työvälineet ja motivoiva työympäristö.

 

Kiinnostuitko? Kysy tarvittaessa lisätietoja ja hae meille jo tänään – odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Finance Consultant Kimmo Nyman puh. 050 581 9078 (ma 5.8. klo 13-14 ja to 8.8. klo 13-14).

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta 11.8.2019 mennessä.