(Poistunut julkaisusta)

Talouskonsultti, D365
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä digialaisia on yli 1200, ja joukkomme kasvaa koko ajan. Kehitämme aktiivisesti kulttuuriamme ja työntekijäkokemustamme tarjotaksemme asiantuntijoillemme parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssään. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti.  Digian liikevaihto vuonna 2018 oli 112 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. 

Etsimme Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun kokenutta

Talouskonsulttia

D365-talouskonsulttina sinulla on jo useamman vuoden kokemus D365/AX:sta. Toimit asiakasrajapinnassa sulavasti ja sinulla on vankka talous- ja ERP-osaaminen. Tehtäviisi kuuluu järjestelmän määrittelyyn ja implementointiin liittyvät tehtävät yhteistyössä projektitiimisi ja asiakkaan kanssa. Pystyt olemaan itsenäisesti vastuussa talouden käyttöönotosta ERP-projektissa ja tarvittaessa toimimaan myynnin tukena. 

Taustaltasi olet kenties entinen talouspäällikkö tai muuten talouden syväosaaja. Aiempi kokemus Microsoft Dynamics 365 F&O- tai Dynamics AX -järjestelmästä katsotaan eduksi. Lisäksi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pidät omalta osaltasi asiakastyytyväisyydestä hyvää huolta. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja esiinnyt luontevasti. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne: innostuneisuus ja tekemisen meininki merkkaavat eniten!

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hakuaika päättyy 8.12.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Tienvieri, p. +358 40 8096 894 tai etunimi.sukunimi@digia.com.