(Poistunut julkaisusta)

Talouskäsittelijä (Financial Officer)
Svea Ekonomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Oletko kiinnostunut rahoitusalasta ja vastuullisesta taloushallinnon tehtävästä verkkokaupan rahoituksen parissa? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri ja tekemisen meininki? Entä avoin työilmapiiri sekä huumorintajuiset ja ystävälliset kollegat, jotka auttavat kaikissa tilanteissa? Jos innostuit ja tunnet näiden olevan sinulle tärkeitä asioita, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme joukkoomme verkkokaupan rahoitustiimiin huipputyyppiä talouskäsittelijäksi (Financial Officer) vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseen. Tehtävässä työskentelet osana 10 hengen tiimiä viihtyisissä työtiloissamme keskustan tuntumassa, Ruoholahden merellisten näkymien äärellä.

Talouskäsittelijänä vastaat päivittäisen maksuliikenteen hoitamisesta sekä osto- ja myyntireskontran hallinnasta. Näiden ohella suoritat talousosastollemme avustavia kirjanpitotehtäviä. Lisäksi työtehtävänäsi on avustaa muuta verkkokaupanrahoitustiimiä, huolehtia päivittäisestä laadukkaasta asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostitse sekä hoitaa yleisiä toimistotehtäviä.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi)
  • numerotarkkuutta ja luotettavuutta
  • korkeaa työmotivaatiota ja paineensietokykyä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
  • lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta rahoitus- tai pankkialalta sekä asiakaspalvelutehtävistä

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä, mutta itsenäistä työotetta, halukkuutta uuden oppimiseen sekä määrätietoista toimeliaisuutta. Lisäksi meille on tärkeää se, että olet positiivinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka haluaa tuoda oman persoonansa Svean yrityskulttuuriin ja olla osaltaan kehittämässä Sveasta entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallaan. 

Tarjoamme sinulle:

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa työntekijätyytyväisyyskyselymme mukaan parasta ovat mahtavat kollegat, työntekijöille annettu vastuu sekä erityistapahtumien juhlistaminen. Saat tilaisuuden työskennellä laadukkaan rahoitustuotteen parissa vastuullisessa työtehtävässä sekä monipuolisessa ja nopeatempoisessa työympäristössä yhdessä muiden mukavien ja osaavien svealaisten kanssa. Me Svealla panostamme myös laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin (mm. vapaa-ajan vakuutus, virike- ja lounasetu, parhaat aamukahvit, tiimipäivät sekä paljon yhteisöllisyyttämme vahvistamia mukavia tapahtumia yms). Tarjoamme siis työpaikan, jossa on hyvä ja hauska työskennellä!

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa 10.11.2019 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Henna Valtanen p. +358503712840 tai henna.valtanen@svea.fi