(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Kajaanin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Tule kehittämään Kajaaniin nykyaikaista taloushallintoa! Meillä pääset ideoimaan ja hyödyntämään uusinta teknologiaa ja toimintatapoja. Haluamme olla kuntakentän edelläkävijä robotalisaation ja digitalisaation hyödyntämisessä taloushallinnossa ja ostoprosesseissa.

Kajaanin kaupunki julistaa uudelleen haettavaksi TALOUSJOHTAJAN viran nykyisen viranhaltijan siirtyessä eläkkeelle 1.2.2021. Tehtävän hoito aloitetaan sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian.

Talousjohtaja vastaa kaupunkikonsernin talouden suunnittelusta, ohjauksesta ja valvonnasta, talousraportoinnista, sisäisestä tarkastuksesta ja riskienhallinnasta. Talousjohtaja vastaa kaupungin sijoitustoiminnan hoitamisesta. Hän avustaa kaupungin johtoa tuloksellisessa päätöksenteossa ja johtamisessa sekä edistää taloudellisuutta ja suunnitelmallisuutta.
Talousjohtajan edellytetään pystyvän itsenäisesti mittaamaan, seuraamaan ja analysoimaan talousinformaatiota sekä kehittämään taloushallinnon prosesseja. Talousjohtaja myös toimii Kajaanin kaupungin konsernihallinnon talouspalvelut-yksikön esimiehenä.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä luoda sidosryhmäyhteyksiä, kunnallisalan tuntemusta sekä paineensietokykyä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn koulutusmyönteisessä työyhteisössä.

Virka täytetään toistaiseksi voimassaolevana ja sen palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Hakija voi myös esittää oman palkkatoivomuksensa. Virantäytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävän hoito aloitetaan 1.12.2020 tai sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian.

Hakemukset ensisijaisesti KuntaRekryn kautta to 15.10.2020 klo16.00 mennessä.

Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Aiemmin toimitetut hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja:

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen puh. 044 710 0303 ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Teuvo Hatva puh. 044 421 4070.