(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Suomen Lääkäriliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä uusiin haasteisiin haemme

TALOUSJOHTAJAA

Tehtävässä vastaat johtoryhmämme jäsenenä Lääkäriliiton talouden suunnittelusta, johtamisesta ja hoitamisesta yhdessä taloustoimialan henkilöstön kanssa. Vastuullesi kuuluvat myös Lääkäriliiton IT-toimintojen kokonaisvastuu, Lääkäriliiton omistamiin yrityksiin liittyvät roolit sekä varallisuuden hoito. Omaat kokemusta sopimusasioista sekä verotuksesta ja tuot tätä näkemystä liiton eri hankkeisiin. Toimit taloustoimialan kolmen hengen tiimin esimiehenä ja viestit talousasioista sujuvasti organisaation johdolle, jäsenistöllemme ja henkilöstöllemme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vankkaa kokemusta talousjohtamisesta. Kokemus toimimisesta järjestökentässä katsotaan eduksi. Sinulla on aikaisempaa kokemusta lähijohtajana toimimisesta sekä näyttöjä toiminnan kehittämisestä. Olet myös kiinnostunut IT-toimintojen johtamisesta. Innostavalla työotteellasi ja hyvien vuorovaikutustaitojesi avulla johdat ja kehität toimialaasi tavoitteellisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielten taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakaassa ja arvostetussa organisaatiossa. Pääset tutustumaan näköalapaikalta suomalaiseen järjestötoimintaan ja osallistumaan sen pitkäjänteiseen kehittämiseen. Vahvan asiantuntijaorganisaatiomme tuella sinulla on mahdollisuus menestyä ja kehittyä ammattilaisena akateemisessa ympäristössä.  

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Kati Myllymäki, puh. 040 4506354 ja hallintojohtaja Jaana Heinonen, puh. 040 7241072 sekä Arespartnersin seniorikonsultti Johanna Lipponen, puh. 044 738 8988, varmimmin tavoitettavissa ke 27.5.2020 klo 10-11 ja ma 1.6.2020 klo 9-10. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen su 7.6.2020 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets/.