(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Laurea-ammattikorkeakoulun tahtotila on olla työelämäosaamisen ja elinvoiman kansainvälinen kehittäjä Uudellamaalla. Korkeakoulua profiloi korkeakoulun laajuinen kehittämispohjaisen oppimisen toimintamalli (Learning by Developing), minkä avulla koko korkeakouluyhteisö osallistuu tutkimukselliseen yhteiskehittämiseen alueen toimijoiden kanssa. Aluekehityspainotteisena korkeakouluna Laurea vahvistaa toiminnallaan erityisesti pk-yritysten kasvun ja viennin edellytyksiä, edistää uusien yritysten syntymistä ja vahvistaa julkisen sektorin palvelujen vaikuttavuutta.

Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on noin 52 M€, ja joka työllistää tällä hetkellä noin 550 henkilöä. Opiskelijoita Laureassa on lähes 8000. 

TALOUSJOHTAJA LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULUUN

Sinulla on talousjohtajana kokonaisvastuu talouden hoidosta sekä toiminnan- ja talouden suunnitteluprosessista, jolloin roolisi on keskeinen korkeakoulun tuloksellisuuden vahvistamisessa. Lisäksi tuotat laadukasta ennustetietoa proaktiivisen johtamistyön tueksi. Toimit esimiehenä taloushallinto- ja hanketalouspalveluhenkilöstölle. Työskentelet Laurean rehtorin/toimitusjohtajan suorassa alaisuudessa ja olet myös korkeakoulun johtoryhmän jäsen. 

Odotamme sinulta näyttöä menestyksellisestä talousjohtamisesta, ylempää korkeakoulututkintoa (KTM tai Tradenomi YAMK), sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Kiinnostus työskennellä korkeakouluyhteisössä, jossa luotamme yhteiskehittämiseen ja yhdessä tekemiseen arvostaen korkeakouludemokratiaa, on edellytys tehtävän menestykselliselle hoitamiselle.  

Tarjoamme sinulle innostuneen ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin.

Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultti Seija Malmi puh. 040 522 5330 ja Laurean rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski puh. 046 856 7660 (yhteydenotot 23.3. jälkeen).

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 5.4.2020. Löydät tehtävän viitenumerolla FI-15167.