(Poistunut julkaisusta)

TALOUSJOHTAJA
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haetko uusia haasteita monipuolisissa talousjohtajan tehtävissä menestyvässä asiantuntijaympäristössä? Sytytkö itsenäisestä tehtävästä, jossa saat kehittää liiketoimintaa ja loistaa? Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Etsimme energistä talousjohtajaa kokonaisvaltaiseen rooliin kehittämään Castren & Snellmania. Olet johtoryhmän ja osakkaiden keskeinen yhteistyökumppani. Sinulla on nälkää kehittää liiketoimintaamme ja kehittyä myös itse jatkuvasti työssäsi. Tiimisi kanssa vastaat talouden päivittäisistä prosesseista, toiminnan seurannasta, budjetoinnista ja raportoinnista. Sinulla on halu työskennellä osana tiimiä hihat käärittyinä. Vastuu tilinpäätöksestä sekä pankki-, vero- ja vakuutusasioista kuuluvat tehtäväkokonaisuuteesi. Olet kiinnostunut kehittämään järjestelmiämme ja toimintatapojamme. Ja ennen kaikkea, olet osaava valmentaja tiimillesi ja aktiivinen tuki toimistomme eteenpäin viemisessä.

Meitä ajaa kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka. Asiakkaidemme menestyksen myötä meistä on 130 vuodessa kasvanut 250 hengen kansainvälisesti toimiva liikejuridiikan asianajotoimisto. Vuonna 2018 yrityksemme liikevaihto oli 48 miljoonaa euroa. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme rakentamaan uusia menestystarinoita. Jokapäiväistä työtämme ohjaavat yhteiset arvomme: kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto.

 Mitä odotamme sinulta?

• tehtävään soveltuvaa tutkintoa
• useamman vuoden monipuolista kokemusta talouden johtotehtävissä
• aitoa kiinnostusta esimiestyöhön
• kykyä hyödyntää dataa ja uusinta teknologiaa työssäsi
• intoa itsesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen
• aktiivista, yhteistyötaitoista ja oma-aloitteista asennetta
• hyvää paineensietokykyä hektisissäkin tilanteissa
• erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI-14975 viimeistään 9.2.2020. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa (p. 020 7765 391) keskiviikkona 29.1. klo 16-17 ja tiistaina 4.2. klo 15-16 sekä Mercuri Urvalin konsultti Ari Rantala (p. 040 8227042).