(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Lapuan tuomiokirkkoseurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

 

Talousjohtajan tehtävään kuuluu johtaa, valvoa ja suunnitella seurakunnan talous- ja palkkahallintoa, laskentatointa, hankintatointa, varojen ja omaisuuden hoitoa sekä hautaus- ja kiinteistötointa ja keittiöitä.

Kelpoisuutena talousjohtajan virkaan on soveltuva tutkinto, laskentatoimen tai taloushallinnon korkeakoulututkinto (AMK) tai korkeakoulututkinto. Lisäksi viranhaltijalla tulee olla perehtyneisyyttä taloudellisten ja hallinnollisten asioiden sekä kirjanpidon hoitamisesta. Virkaan kuuluu esimiestehtäviä (keittiöt, hautausmaa, kiinteistötoimi). Talousjohtaja kuuluu seurakunnan johtoryhmään ja toimii muun muassa hallinnon kokousten sihteerinä ja oman alansa esittelijänä. Viran tehtävät on lueteltu Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan taloustoimiston johtosäännössä.

Seurakunta- tai muun julkishallinnon kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta esimiestehtävistä ja hyviä johtamistaitoja. Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kykyä itseohjautuvaan työskentelyyn sekä muutosjohtamisen taitoja. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen hinnoitteluryhmä J 30 mukainen. Virka täytetään 27.1.2020 alkaen kuuden kuukauden koeajalla. Virkaan valittavan tulee olla ev.lut seurakunnan jäsen ja valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista todistus terveydentilastaan. Hakemuksessa pyydetään mainitsemaan myös mahdolliset suosittelijat.

Hakuaika: 28.11.-13.12.2019

Tiedustelut tuomiorovasti Matti Salomäki, p. 0447276996, matti.salomaki@evl.fi, talousjohtaja Anne Marjamäki, p. 0403536623, anne.marjamaki@evl.fi .

Hakemukset osoitetaan Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan kirkkoneuvostolle os. Koulukatu 2, 62100 Lapua tai sähköisesti lapuan.tuomiokirkkoseurakunta@evl.fi.