(Poistunut julkaisusta)

TALOUSJOHTAJA
Piippo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Meillä ja yhteistyökumppaneillamme on sama tunne: teemme tärkeää työtä.

Etsimme nyt liiketoimintalähtöistä ja kansainvälisen kokemuksen omaavaa talousjohtamisen ammattilaista. Meillä Piipolla on matala hierarkia ja suoraviivainen toimintakulttuuri, mikä tekee meistä ketteriä reagoimaan muutoksiin ja pääsemään tavoitteisiin. Meidät tunnetaan globaalisti edelläkävijyydestä, itsenäisyydestä ja luotettavuudesta. Etsimme organisaatioomme kunnianhimoisia ihmisiä, jotka haluavat olla jakamassa ja jatkamassa tarinaamme – maatalous on tapahtumien polttopisteessä ja meidän on onnistuttava tehtävässämme. 

Talousjohtajana vastaat talouden ja hallinnon kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Toimit johdon strategisena tukena varmistaen kannattavan liiketoiminnan tehokkuuden ja kasvun mahdollisuudet. Kehität talouden strategista suunnitteluamme, prosesseja, raportointia ja toimintamalleja tukemaan entistä paremmin pörssilistatun, kansainvälisen yhtiömme tarpeita. Toimit talousorganisaatiomme esimiehenä valmentaen ja kannustaen heitä työssään omalla esimerkilläsi. Kuulut yhtiömme johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle. 

Olet liiketoimintalähtöinen talousjohtamisen tai sisäisen laskennan ammattilainen, joka on toiminut kansainvälisen liiketoiminnan parissa. Kokemuksesi pörssiyhtiöistä, tuotannollisesta toimintaympäristöstä ja konsernirakenteen tuntemus katsotaan eduksesi, mutta ennen kaikkea etsimme joukkoomme näkemyksellistä, kehittämisorientoitunutta talouden ammattilaista, jolla on kyky tukea liiketoimintamme kasvua. Luot uutta, kehität ja haastat, mutta analysoit luontevasti myös liiketoiminnan riskejä. Numeroiden lisäksi sinulla on kiinnostus tiimisi valmentavaan johtamiseen ja toimimiseen erilaisten sidosryhmiemme kanssa. Kaupallinen koulutuksesi sekä vahva kielitaito vähintäänkin suomen ja englannin kielen osalta edesauttavat työssä menestymistäsi. Myös mahdollinen venäjän kielitaito lasketaan eduksi.

Maailma ei muutu vanhoilla tavoilla. Me uskomme uteliaisuuteen ja siihen, että kaksi on aina parempi kuin yksi. Olisitko sinä osa joukkoamme? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Rantala, 040 822 7042 tai Johanna Massa, 040 144 3333. Lähetä hakemuksesi 20.10.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi