(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Rentto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Rentto Oy tukee vahvaa kasvuaan hakemalla Hyvinkäälle

Talousjohtajan

Tehtävässä otat kokonaisvastuun konsernin taloushallinnosta. Osallistut kiinteistöinvestointien ja rakennusprojektien rahoitusneuvotteluihin sekä projektien talouden mallintamiseen ja myyntiprosessin suunnitteluun. Tytäryhtiöitä tuet palvelukonseptien, ulkomaan liiketoiminnan ja talouden suunnittelussa sekä ottamalla vastuullesi yhteisyritysten talouden ja hallinnon. Pidät huolen, että yritysten johdolla, hallituksella ja muilla sidosryhmillä on päätöksissä ajantasainen tieto käytettävissään. Johdat taloustiimiä ja kehität edelleen konsernin sisäistä laskentaa sekä talouspohjaista dokumentaatiota. Kuulut konsernin johtoryhmään ja raportoit hallituksen puheenjohtajalle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli hallitset IFRS-raportoinnin, omaat hands-on työskentelytyylin ja näet kasvuun liittyvät haasteet mahdollisuutena. Sinulla on monipuolinen kokemus vastaavista tehtävistä kansainvälisessä ympäristössä. Eduksi katsotaan kokemus kiinteistöalalta, palveluliiketoiminnasta ja yritysostojen parista. Sisäisen ja ulkoisen laskennan taitosi ovat hyvät – ymmärrät tuloslaskelmien tunnuslukujen taakse ja tiedät, miten modernia kassavirtalaskentaa tehdään. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, omaat hyvän englannin kielen taidon sekä käytät sujuvasti eri järjestelmiä ja Microsoftin työkaluja.

Sinulle tarjoamme vastuullisen tehtävän vakavaraisessa ja dynaamisessa kasvuyrityksessä. Organisaatiorakenteemme on matala ja pääsetkin aidosti vaikuttamaan ja kehittämään toimintaamme oman asiantuntijuutesi pohjalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin konsulttijohtaja, Jarkko Laine, numerosta: 03 3138 0477. Laita hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 26.5. mennessä personnel.fi -sivujen kautta ja tule osaksi kasvunnälkäistä joukkoamme, jossa tekemiseesi luotetaan!