(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Elecster Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Haemme nyt Akaaseen

Talousjohtajaa 

Tehtäväkenttäsi on konsernin taloushallinnon johtaminen. Vastaat sisäisen ja ulkoisen laskentatoimen sujuvuudesta sekä emo- että maailmalla olevien tytäryhtiöiden osalta. Osallistut vahvasti liiketoiminnan analysointiin, kehittämiseen, sidosryhmätyöskentelyyn ja päätöksentekoon. Pöydälläsi on myös julkiseen yhtiöön liittyvä raportointi, viestintä ja aikataulutus. Tukenasi toimii neljän hengen talouden ja hallinnon osaajien tiimi. Kuulut yrityksen johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Sinulla on vahva kokemus johtotason tehtävistä ja aitoa kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen. Otteeltasi olet esimerkillinen, asenteeltasi hands on ja mieleltäsi utelias uusia haasteita kohtaan. Toimit luontevasti asiantuntijatiimin esimiehenä ja omaat hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot. Hallitset konsernitilinpäätökset sekä rahoitukseen ja verotukseen liittyvät rutiinit. Sinulla on kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä ja eduksi katsomme myös IFRS-standardi osaamisen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja pystyt työskentelemään myös englanniksi.

Tule osaksi suomalaisen pörssiyhtiön tarinaa ja sitoutunutta työyhteisöä. Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän liiketoiminnan ytimessä.

Lisätietoja yhtiöstä www.elecster.fi sekä tästä avainpaikasta PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 14.4.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.