(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Vaasan yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Vaasan yliopistossa me ajattelemme ennakkoluulottomasti rakentaaksemme kestävän tulevaisuuden. Olemme tutkimuksen ja opetuksen laatuun panostava ja aikamme haasteisiin tarttuva yliopisto. Etsimme huomisen ratkaisuja painoaloillamme, joita ovat johtaminen ja muutos, energia ja kestävä kehitys sekä rahoitus ja taloudellinen päätöksenteko.

Tehtävä

Vaasan yliopisto on kiinnostavassa muutosvaiheessa, mikä tuo talousjohtajan kentälle positiivista haastetta. Yliopiston kokonaistalous, taloussuunnittelu ja -seuranta ja varainhoito ovat työsi ydin. Vastaat yliopiston yhteisiin palveluihin kuuluvista talouden ja hankehallinnon palveluista, henkilöstön ja ylimmän johdon palveluista,  yksiköiden lähipalveluista sekä kampuspalveluista, joihin kuuluvat aulapalvelut ja IT-palvelut.  Myös kiinteistötoimi on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, ja odottaa osaavaa näkemystäsi. 

Odotamme sinulta vankkaa talousjohtamisen kokemusta useiden vuosien ajalta. Olet vienyt onnistuneesti läpi muutoksia ja kehityshankkeita. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja tunnet yliopiston arvomaailman puhuttelevan sinua. Sijoitustoiminta, kiinteistöjen hallinta ja digitaalisten ratkaisujen ohjaaminen ovat sinulle tuttuja. Olet innostava esimies ja vakuuttava esiintyjä. Olet rakentava johtoryhmän jäsen ja rehtoraatin luotettava kumppani. Tulet sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielellä, ja toivottavasti osaat ruotsiakin. Ja sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM).

Tarjoamme sinulle innostavan ja osaavan työyhteisön. Teemme merkityksellistä työtä, ja vaikutamme alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Kehitämme yliopistoa ja yliopistopalveluita asiakkaitamme kuunnellen. Haluamme olla eturivissä, ja siinä on myös sinun paikkasi. 

Odotamme hakemustasi

Hae tehtävää Vaasan yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (Hae työpaikkaa -painike alla). Liitäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:n. Hakuaika päättyy su 17.3.2019.

Lisätietoja

  • Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Jari Kuusisto, +358 29 449 8291 tai Mercuri Urvalin konsultti Ari Rantala, +358 40 822 7042.
  • Rekrytointijärjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä: careers(a)univaasa.fi
  • Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.
  • Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika