(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

Lappeenrannan seurakuntayhtymässä on hallinnollisen virheen vuoksi uudelleen haettavana talousjohtajan virka

Lappeenranta on kehittyvä, noin 73 000 asukkaan kasvukeskus luonnonkauniin Saimaan äärellä. Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki ja sieltä on hyvät yhteydet kaikkiin ilmansuuntiin.

Lappeenrannan seurakuntayhtymän muodostaa viisi seurakuntaa ja se on Etelä-Karjalan suurin kirkollinen työnantaja. Yhteisesti hoidetaan lapsityö, muita erityistyömuotoja, hautaustoimi, sekä talous-, henkilöstö- ja kiinteistöhallinto. Yhtymä on julkisoikeudellinen yhteisö, jolla on itsenäinen asema ja vastuu omasta toiminnastaan ja taloudestaan.

Talousjohtajan keskeinen tehtävä on taloushallinnon johtaminen. Lisäksi tehtävään kuuluu vastuu henkilöstö-, kiinteistö- ja hautaustoimesta. Talousjohtajan tulee hallita seurakuntayhtymän taloudenhoitoon ja -valvontaan liittyvät tehtävät, niiden seuranta ja ennakointi sekä niihin liittyvät toimenpiteet. Talousjohtaja toimii henkilöstöpäällikön, hautaustoimen päällikön, kiinteistöpäällikön ja taloushallinnon henkilöstön esimiehenä.

Talousjohtaja toimii omalta osaltaan esittelijänä yhteisessä kirkkoneuvostossa. Tehtävä vaatii yhteistyötaitoa seurakuntayhtymän henkilöstön ja luottamushenkilöiden kanssa. Talousjohtajalta edellytämme talousosaamisen lisäksi yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja, muutosjohtamisvalmiuksia, julkishallinnon ja seurakuntahallinnon tuntemusta. Virkaan valittavalta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.
Virkaa täytettäessä käytetään tarvittaessa ulkopuolista soveltuvuustestausta.

Virkaan vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto. Ennen viran vastaanottamista tulee esittää todistus terveydentilasta. Viranhaltijan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen. Viran palkkaus on KirVESTES J50 mukainen. Koeaika 6kk.
Hakuaika on 11.2.2019 klo 15.00 saakka. Hakemukset pyydetään tekemään sähköisesti osoitteessa sakasti.fi/pikalinkit/kirkon avoimet työpaikat. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteella Lappeenrannan seurakuntayhtymä, Yhteinen kirkkoneuvosto, Koulukatu 12 (PL 45), 53100 Lappeenranta.

Aikaisempia hakemuksia ei oteta huomioon.

Lisätietoja antaa yhteisen kirkkoneuvoston pj. kirkkoherra Hannu Haikonen, 040 3126 300, hannu.haikonen@evl.fi