(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Heikkinen Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

KAIPAATKO UUSIA HAASTEITA?

Haemme yritykseemme

talousjohtajaa.

Tehtävä edellyttää monipuolista käytännön kokemusta sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävistä pk-yrityksessä. Hallitset operatiivisten lukujen tulkinnan ja osaat niiden pohjalta tehdä ennusteita. Raportoit toimitusjohtajalle ja olet yhtiön johtoryhmän jäsen. Toimit läheisessä yhteistyössä myös yrityksen hallituksen kanssa.

Tehtäväsi on vastata yhtiön taloushallinnosta ja sen kehittämisestä sekä toimit taloushallintotiimin esimiehenä. Osallistut myös yhtiön rahoitus-, vakuutus- ja veroasioiden hoitamiseen.

Koulutukseltasi olet esimerkiksi KTM ja sinulla on useamman vuoden kokemus taloushallinnosta sekä esimiestyöstä. Arvostamme Controller-henkistä asennetta ja halukuutta toimintojen ja sisäisen laskennan kehittämiseen.

Toivomme löytävämme omistajien sparrauskumppanin, jolla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. Kykenet myös kertomaan sen, mitä johdon tulee tietää etkä sitä, mitä he haluavat kuulla.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, kilpailukykyisen palkkauksen etuineen, mukavat työkaverit sekä erinomaiset tuotteet ja puitteet menestyksekkääseen työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin konsultti Timo Riissanen, puh. 050 444 2478 tai timo.riissanen@personnel.fi

Hakemukset palkkatoivomuksineen voit lähettää osoitteen www.personnel.fi kautta, viimeistään 23.01.2019 mennessä.