(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Satakunnan Osuuskauppa, Tukitoiminnot, Konttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2018

Nykyisen talousjohtajamme jäädessä eläkkeelle etsimme kasvustrategiaamme tukemaan ja toteuttamaan uutta

TALOUSJOHTAJAA

Sinulla on kokonaisvastuu konsernin taloudesta sekä johdat talous-, kiinteistö- ja ICT-palveluja. Vastaat myös konsernin riskienhallinta- ja turvallisuusprosesseista. Tehtäväsi on tukea toimitusjohtajaa ja muuta johtoa sparraavalla otteella. Olet strategiaprosessin keskeinen toimija. Työskentelet toimitusjohtajan suorassa alaisuudessa ja olet johtoryhmän jäsen. Lisäksi sinulle kuuluvat osuuskunnan hallintojohtajan tehtävät ja osallistut konserniyhtiöiden hallitustyöhön.

Hakijalta odotetaan ylempää korkeakoulututkintoa. Edellytämme vankkaa kokemusta vaativasta ja monipuolisesta taloussuunnittelusta ja -raportoinnista sekä strategiatyöstä ja -kehittämisestä. Edellytämme myös erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä oman tiimin kanssa. Odotamme proaktiivista kykyä kehittää ja johtaa kokonaisuuksia sekä projekteja. Odotamme myös kokemusta hallitustyöskentelystä. Hakijalle on eduksi kokemus yritysostoista ja integraatioprosesseista sekä näkemys toimialan digitalisaation kehittämisestä. Myös kaavoitusasioiden ja osuustoiminnan tuntemus ovat hakijalle eduksi.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän modernissa johtamiskulttuurissa Satakunnan talousalueen näköalapaikalla, kilpailukykyisen palkan sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän mittavat henkilöstöedut.

Satakunta-konsernin muodostavat Satakunnan Osuuskauppa ja Palin Oy. Harjoitamme Satakunnassa market- ja tavaratalokauppaa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä autojen ja autotarvikkeiden kauppaa. Satakunnan Osuuskaupan omistavat jäsenet eli lähes 70 000 asiakasomistajaa.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Harri Tuomi puh. 044 725 1551. Hakemukset palkkatoivomuksineen lähetetään 18.11. mennessä.