(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Everon

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Etsimme nyt yhtiölle voimakkaaseen kasvuvaiheeseen

TALOUSJOHTAJAA (CFO)

CFO:na tulet vastaamaan Everonin taloushallinnon ja liiketoimintaprosessien johtamisesta toimitusjohtajan ”oikeana kätenä”. Keskeisiä tavoitteitasi on rakentaa kasvavaa liiketoimintaa reaaliajassa tukevat talouden seuranta- ja raportointiprosessit palvelemaan sekä toimivan johdon että pääomistajien tarpeita. Kehität sisäisiä laskentakäytäntöjä projektiliiketoiminnan tarpeisiin ja olet päävastuussa yhtiön toiminnanohjausjärjestelmien rakentamisesta ja kehittämisestä. Kuulut yhtiön johtoryhmään ja olet aktiivisesti mukana myös strategiatyössä.

Odotamme sinulta akateemista loppututkintoa ja jo useamman vuoden kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä; mieluiten ”start up”- ja/tai kasvuyrityksistä. Kokemus pääomasijoittajien kanssa toimimisesta on tehtävässä merkittävä lisäetu. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sinulta sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Sinulla on systemaattinen ja itseohjautuva työskentelytapa sekä kykyä toimeenpanna kehitysprojekteja ja viedä ne pitkäjänteisesti maaliin asti. Nopeasti kasvava organisaatiomme edellyttää sinulta yrittäjämäistä ja aktiivista työskentelyotetta. Sinulla on myös hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot suhteessa sidosryhmiimme sekä omaan organisaatioomme.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorkonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta 19.11.2018 mennessä.