(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Monetra Pirkanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Ilmoitus jätetty: 24.10.2018 10:00
Haku päättyy: 11.11.2018 23:00
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Monetra Oy on kasvamassa yhdeksi suurimmista suomalaisista kunta-alan talous- ja henkilöstöhallinnon toimijoista.

Etsimme nyt Monetra Pirkanmaa Oy:lle TALOUSJOHTAJAA.

Tehtävässäsi vastaat uuden perustettavan alueyhtiön, Monetra Pirkanmaan taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti. Pääset mukaan rakentamaan uuden organisaation toimintamalleja sekä kehittämään sen taloushallinnon käytäntöjä konsernin strategisten tavoitteiden mukaisesti.

Talousjohtajan toimenkuva on monipuolinen ja vastuullinen. Vastaat kokonaisvaltaisesti Monetra Pirkanmaan taloushallinnon prosesseista; budjetoinnista, kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä verotukseen. Tuotat johdolle oleellista numerotietoa analyysien kera liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Vastaat myös yrityksen sopimushallinnosta. Koska yritys ja tehtävä ovat uusia, voit itse vahvasti vaikuttaa oman roolisi sisältöön ja kehittymiseen. Talousjohtaja toimii tiiviissä yhteistyössä konsernin taloustoimintojen kanssa ja hän raportoi Monetra Pirkanmaan toimitusjohtajalle ja kuuluu yrityksen johtoryhmään.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on usean vuoden vankka kokemus taloushallinnon tehtävistä. Sinulla on hyvä taloushallinnon järjestelmien tuntemus sekä erityisesti taito käyttää järjestelmien tarjoamia mahdollisuuksia hyväksi. Olet innokas prosessien ja järjestelmien kehittäjä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa akateemista tutkintoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Johtajakokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Henkilönä olet systemaattinen ja itseohjautuva. Ymmärrät ja omaat näkemyksen strategisesta talousjohtamisesta, mutta myös päivittäiset rutiinit ja raportit ovat lähellä sydäntäsi. Pidät monia asioita yhtäaikaisesti hallinnassasi ja johdat analyyttisesti sekä kokonaisvaltaisesti taloushallinnon tehtäväkenttää.  Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sillä teet tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinua ei haittaa, vaikka joudut joskus ratkomaan ongelmia oman vastuualueesi ulkopuoleltakin. Hyvä paineensietokykysi auttaa sinua priorisoimaan tiukoissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä kuntatoimijoiden luottokumppanina. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 11.11.2018 klo 23.00 mennessä.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työavain: 201245

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Annukka Isotalus, p. 040 828 5303. Tiedustelut ajalla 5.11. klo 16-17.30 ja 8.11. klo 8-9.