(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Biovian

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Nykyisen talousjohtajamme jäädessä eläkkeelle etsimme nyt kasvustrategiaa tukemaan ja toteuttamaan uutta

TALOUSJOHTAJAA (CFO)

CFO:na tulet tukemaan sekä toimitusjohtajaa että muuta johtoa yhtiön talouteen liittyvissä kysymyksissä sekä kehittämään yhtiön nykyisiä raportointi-/budjetointikäytäntöjä sekä sisäistä laskentaa vastaamaan kasvavan yhtiön tarpeisiin. Johdat yhtiön rahoitus- vero- ja vakuutusasioita sekä kehität yhtiön toiminnanohjausjärjestelmiä vastaamaan kasvavan organisaation tarpeita. Kuulut yhtiön johtoryhmään, raportoit toimitusjohtajalle ja olet aktiivisesti mukana myös strategiatyössä.

Odotamme sinulta akateemista loppututkintoa ja vankkaa, vähintään 10 vuoden kokemusta vaativista talousjohdon tehtävistä; mieluiten ”start up”- ja/tai kasvuyrityksistä. Kokemus yritysostoista/yritysjärjestelyistä sekä pääomasijoittajien kanssa toimimisesta on tehtävässä merkittävä lisäetu. Kokemus kansainvälisestä toimintaympäristöstä, sujuva sekä suullinen että kirjallinen englannin kielen taito on (suomen lisäksi) tehtävässä välttämätön. Tehtävän sijoituspaikka on Turku ja olet valmis myös työssäsi matkustamaan.

Sinulla on systemaattinen ja itseohjautuva työskentelytapa, analyyttistä kykyä johtaa ja kehittää taloushallinnon kokonaisuutta sekä kykyä toimeenpanna kehitysprojekteja ja viedä ne pitkäjänteisesti maaliin asti. Pieni ja joustava organisaatiomme edellyttää sinulta yrittäjämäistä ”hands on” otetta kaikkeen tekemiseen. Olet palveluhenkinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot suhteessa sidosryhmiimme sekä omaan organisaatioomme.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorkonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695, varmimmin tavoitettavissa 17.10. klo 16-18 ja 22.10. klo 9-11. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta 29.10.2018 mennessä.