(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Flowplus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Flowplus hakee kokenutta

TALOUSJOHTAJAA

jolla on vankka ja kokonaisvaltainen osaaminen taloushallinnon eri osa-alueilta ja niiden kehittämisestä.

Tehtävässä korostuvat talousprosessien kehittäminen ja johdon raportointi sekä tiivis yhteistyö liiketoiminnan kanssa. Talousjohtajalla on kokonaisvastuu yhtiön taloushallinnosta. Hän on johtoryhmän jäsen ja raportoi toimitusjohtajalle.

Tehtävään valittavalla talousjohtajalla on

  • kokemusta vaativista ja monipuolisista taloushallinnon tehtävistä noin 10 vuoden ajalta teollisuuden ja sen palvelutuotannon toimialoilta esimerkiksi pienistä tai keskisuurista yrityksistä
  • kykyä uudistaa ja tehostaa taloushallinnon prosesseja sekä kokemusta talousjärjestelmien kehittämisestä ja käyttöönotosta
  • kokemusta yritysostoista ja integraatioprosesseista
  • matkustusvalmiutta Suomessa.

Persoonana hän on yhteistyökykyinen tiimipelaaja: itsevarma, innostunut ja innostava hands on -tyyppi, jolla on halu työskennellä yhdessä liiketoiminnan kanssa. Aktiivisuus, organisointikyky ja kyky toimia itsenäisesti ja joustavasti vaativassa toimintaympäristössä sekä halu laittaa itsensä peliin ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Tehtävän kannalta soveltuva koulutustausta on korkeakoulututkinto (esim. KTM, DI).

Työskentelypaikkasi voi olla joko Oulu, Tampere, Kotka tai Seinäjoki.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa viimeistään su 21.10. Lisätietoja tehtävästä antaa Momentous Oy:n Senior Consultant Markko Ihamuotila, puh. 050 598 7014 pe 12.10. klo 9 – 10 ja ke 17.10. klo 9 – 10.