(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Kaslink Foods

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Haussa kokenut talousjohtaja kansainvälistyvään yritykseen!

Haluatko olla mukana rakentamassa suomalaisen ruuan globaalia menestystarinaa? Oletko kokenut ja monipuolinen taloushallinnon osaaja, joka on halukas oppimaan uutta ja haastamaan johtoa?

Talousjohtajana vastaat liiketoiminnan tuloksesta ja kehittämisestä yhdessä johtoryhmän kanssa. Olet osa yrityksen johtoryhmää, ja sparraat ja haastat johtoa aktiivisesti. Vastaat taloushallinnon kehittämisestä, tuote- ja asiakaskannattavuuksien hallinnasta ja kustannuslaskennasta ja raportoinnista sekä sisäisesti että ulkoisesti. Vastaat kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä, ja johdat talous- laki- ja hallintotoimintoja sekä yhteistyötä kumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta kaupallista korkeakoulututkintoa sekä kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä kansainvälisestä ympäristöstä, mielellään päivittäistavarakaupan alalta. Arvostamme aktiivista otetta prosessien kehittämiseen ja kokemusta työskentelystä konserniympäristössä. Rahoitus ja IFRS-standardit ovat sinulle entuudestaan tuttuja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vauhdikkaassa ympäristössä, kansainvälistyvässä ja kasvavassa perheyrityksessä. Tukenasi on mukava työyhteisö, joka koostuu alan ammattilaisista – henkilöstömme työtyytyväisyys on huippuluokkaa! Toimipisteesi sijaitsee valintasi mukaan Kouvolassa tai Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle.

Mikäli olet etsimämme henkilö ja haluat olla luomassa Kaslinkin menestystarinaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme 23.9.2018 mennessä.

Lisätietoja antavat:

Toimitusjohtaja Tuomas Kukkonen, puh. +358 40 5912753 tiistaina 11.9 klo 13.00-16.00 ja keskiviikkona klo 14.00-17.00.

Henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä, puh. +358 40 5487249