(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Neuroliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Nykyisen talousjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme keskustoimistoomme Maskuun                                          

TALOUSJOHTAJAA

Taloudesta vastaavana tuet Neuroliiton tavoitteiden saavuttamista, toimit talousosaston esimiehenä ja johtoryhmän jäsenenä. Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti, olemaan aktiivisesti mukana liiton toiminnan kehittämisessä, sekä olemaan osa viihtyisää ja osaavaa työyhteisöä.

Erityisiä vastuualueitasi ovat:

  • Neuroliiton talouden suunnittelu, seuranta ja raportointi, maksuvalmiuden seuranta sekä rahoitus ja varainhoito
  • Edellä mainittujen toimintojen kehittäminen sekä osallistuminen liiton toiminnan suunnitteluun ja strategiatyöhön
  • Neuroliiton johdon ja palveluyksiköiden tukeminen talouden asiantuntijana sekä taloudellisten ennusteiden ja analyysien laadinta

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa ja monipuolista kokemusta taloushallinnon eri osa-alueista sekä taloushallinnon prosessien ja järjestelmien osaamista. Lisäksi edellytetään oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyvää vuorovaikutus- ja esimiestaitoa. Liiketoimintaosaaminen sekä järjestötoiminnan ja sosiaali- ja terveyspalvelualan tuntemus ovat eduksi.

Lisätietoja: 18.7. klo 10-11, 23.7. klo 11-12, 6.8. klo 12-14 ja 10.8. klo 13-15 toimitusjohtaja Helena Ylikylä-Leiva, puh. 0400 789 743.

Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 15.8.2018 sähköpostitse osoitteella rekrytointi@neuroliitto.fi, sähköpostin aihekenttään tunniste ”Talousjohtaja”. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Työ alkaa 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.