(Poistunut julkaisusta)

TALOUSJOHTAJA
Liikennevirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

ID: 31-94-2018
Hakuaika päättyy: 15.6.2018 16.15
Tehtävän kesto: Vakinainen
Alkamisaika: 6.8.2018 tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Viran sijoittaminen: Virka on viraston yhteinen.

Sijainti

Liikennevirasto, Helsinki
Opastinsilta 12 A
00520
Helsinki

Lisätietoja tehtävästä

Kari Wihlman
Pääjohtaja
0295 34 3001
Kari.Wihlman@liikennevirasto.fi

Viran/tehtävän kuvaus

Haemme talousjohtajaa vastaamaan Liikenneviraston talouden hallinnan kokonaisuudesta. Talousjohtajan tehtäväalue on voimakkaasti kehittyvä ja valittava henkilö pääsee rakentamaan talousasioiden kokonaisuutta virastossa. Talousjohtaja raportoi viraston pääjohtajalle ja osallistuu johtoryhmän jäsenenä koko viraston johtamiseen.
Talousjohtaja vastaa talouden suunnittelusta, tulosohjauksesta ja raportoinnista, sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta sekä sisäisestä talous- ja controller-palvelusta. Tehtävään haetaan monipuolista, vahvaa talouden ammattilaista, joka kykenee kehittämään 2,2 miljardin euron vuosibudjetilla toimivan Liikenneviraston taloutta, tuloksellisuutta ja 20 miljardin euron väyläomaisuuden hallintaa tulevaisuuden toimintaympäristön muutokset huomioiden. Tehtävän sisältö tarkentuu valittavan henkilön osaamisen mukaan.
Talousjohtaja nimitetään vakinaiseen johtajan virkaan. Tehtävä täytetään viiden vuoden määräajaksi.
Tarjoamme tilaisuuden johtaa Liikenneviraston taloutta ja rahoitusta kehittyvässä toimintaympäristössä. Pääset kehittämään vastuualueitasi pitkäjänteisesti ja työlläsi on yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Odotamme vahvaa talousosaamista, käytännössä osoitettua johtamistaitoa ja kehittämisosaamista sekä tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä kehittää toimintoja muuttuvassa toimintaympäristössä. Arvostamme laaja-alaista talousosaamista, rahoitus- ja budjetointiosaamista, valtionhallinnon talouden ja budjettiprosessien tuntemusta sekä investointien erilaisten rahoitusmallien ja omaisuuden hallinnan tuntemusta.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävä kuuluu johdon palkkausjärjestelmään.

Edut

  • Joustava työaika
  • Etätyömahdollisuus
  • Smartumin liikunta- ja kulttuurietu
  • Työmatkaetu
  • Työnantajan tukema lounas

Muut tehtävään liittyvät tiedot

LIVI/3817/01.01.01/2018
koeaika 4 kk

Hae paikkaa

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.

kirjaamo@liikennevirasto.fi
PL 33 (Opastinsilta 12A)
00521
Helsinki