(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja
Pilke Päiväkodit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Pilke Päiväkodit Oy hakee talousjohtajaa vastaamaan laaja-alaisesta taloushallinnosta voimakkaasti kasvavassa yrityksessämme. Talousjohtajana vastuullasi on taloushallinnon toimintojen ohjaaminen ja kehittäminen sekä budjetointi että raportointi. Olet avainroolissa hallitukselle raportoinninssa.Toimit hallintojohtajan ja laskutuksen esimiehenä ja vastuuhenkilönä taloushallinnon ulkoisten kumppaniemme suuntaan sekä olet johtoryhmän jäsen. Tuet liiketoimintaa talouden näkökulmasta ja vastaat yksiköiden taloushallinnon koulutuksesta.

Odotamme Sinulta monipuolista taloushallinnon kokemusta sekä kykyä tukea yritystä kasvupolulla kehittämällä taloushallinnon toimintoja aktiivisella otteella. Arvostamme kokemusta yrityskauppojen toteuttamisesta. Taustasi voi olla hyvinkin erilaiselta toimialalta, mutta näet vahvan kasvun ja varhaiskasvatuksen maailman motivoivina tekijöinä.

Pilke Päiväkodit tarjoaa Sinulle monipuolisen roolin taloustoiminnon kehittäjänä dynaamisessa ja arvoperusteiltaan vahvassa kasvuympäristössä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa seniorikonsultti Ville Valtonen, Romana Management, puh. 040 5828 838, varmimmin tiistaina 10.4. klo 8-845 ja perjantaina 13.4. klo 8-9.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si maanantaina 16.4. 2018  mennessä www.romana.fi ”Hae ilmoitettua tehtävää”/ Pilke Päiväkodit Oy – talousjohtaja.