(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja (Ylöjärvi)
Pirkan Suunnittelu Oy/Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Pirkan Suunnittelu Oy on vuonna 2010 perustettu suunnittelutoimisto Ylöjärvellä. Heillä on vahva kokemus maastosuunnittelusta, verkonsuunnittelusta ja myös rakennussähkösuunnittelusta.

Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 12 rautaista ammattisuunnittelijaa, jotka kykenevät itsenäisesti hoitamaan heille annetut vaativatkin työtehtävät.

Haemme nyt asiakkaallemme

TALOUSJOHTAJAA

vastaamaan liiketoiminnasta ja taloudesta.

Talousjohtajana vastaat liiketoiminnan tuloksesta ja kehittämisestä yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Johdat ja kehität taloustoimintoa ja ymmärrät ison kuvan lisäksi myös yksityiskohtia. Tehtävässäsi osallistut muutosten läpivientiin ja sparraat toimitusjohtajaa hänen päätöksenteossaan ja toimissaan.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva kaupallinen tutkinto sekä kokemukseen perustuva taloustehtävien hallinta. Sinulla on vankka kokemus palveluliiketoimintaa tukevasta talousjohtamisesta sekä projektiliiketoiminnasta. Myös muutosprosessien läpivienti on sinulle entuudestaan tuttua. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sekä suomen että englannin kielitaito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tietotekniset taitosi ovat mielellään hyvällä tasolla ja pystyt sujuvasti käyttämään erilaisia taloushallinnon ohjelmia, mm. Lemonsoft.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan kehittäjä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja tehtäviin. Koet matalassa organisaatiossa työskentelyn mielekkääksi etkä pelkää kääriä hihojasi tai säikähdä nopeaa päätöksentekoa. Neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on vakituinen ja palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat sovittavissa ja neuvoteltavissa.

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta hienosta uramahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.alenconsulting.fi 23.9.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.