Talousjohtaja, Vauhti Speed Oy, Joensuu
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2021
Vauhti etsii ammattitaitoista ja itsenäistä talousjohtajaa, joka haluaa kehittyä työssään! Tulet huolehtimaan kansainvälisessä urheilualan yrityksessä sekä tukkuliiketoiminnan että valmistusliiketoiminnan osalta talouden kokonaisuudesta, johon kuuluu niin kirjanpidollisia ja verotuksellisia asioita kuin sisäistä raportointia ja laskelmien tekemistä. Sinulta löytyy alan koulutus sekä utelias hands-on -asenne ja into kehittyä kanssamme. Lue alta lisää ja hae jo tänään!
KUVAUS
Vauhti Speed Oy:llä pääset osaksi dynaamista urheilualan yritystä. Saat meillä kokemusta sekä tukkuliiketoiminnan että valmistusliiketoiminnan mielenkiintoisista kokonaisuuksista kansainvälisessä ympäristössä. Ympärilläsi tulee olemaan joukko energisiä alansa asiantuntijoita, joille monelle urheilu on lähellä sydäntä. Tiimimme puhaltaa täysillä yhteen hiileen tukien toinen toisiamme!

Tarjoamme


* Vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden tutustua kahden erilaisen liiketoiminnan talouteen (tukkuliiketoiminta/maahantuonti sekä oma valmistusliiketoiminta)
* Dynaamisen työyhteisön, jossa tsempataan ja tuetaan toinen toisiamme. Tiimissämme on 4 hallinnon puolen ihmistä ja lisäksi myyntiorganisaatio, tuontantotiimi ja varastotyöntekijät
* Mahdollisuuden toimia kansainvälisessä yrityksessä
* Mahdollisuuden kasvaa kanssamme urheilualan edelläkävijäksi

TYÖNKUVA

* Kokonaisvastuu yhtiön taloushallinnosta
* Ulkoinen laskenta: kirjanpito, tuloslaskenta, tase, verotus
* Monipuolisesti sisäisen laskentatoimen tehtäviä, kuten budjetointi, kannattavuus- ja investointilaskemien laadinta sekä tuoteryhmä- ja kassavirta-analyysit
* Sähköisen kirjanpitojärjestelmän kehittäminen
* Olet osa yrityksen johtoryhmää ja toimit tiiviissä yhteistyössä hallituksen kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Ylempi korkeakoulututkinto, olet valmistunut esim. laskentatoimen- tai rahoituksen linjalta
* Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo kokemusta monipuolisista taloushallinnon vastuullisista tehtävistä, mutta tehtävään voidaan valita myös oppimisnälkäinen ja motivoitunut tulevaisuuden talent
* Vahva excel-osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito (saksan tai ruotsin kielen taito ovat etujasi)
* Olet oma-aloitteinen, numerotarkka ja sinulla on kyky kehittää yhtiön järjestelmiä ja prosesseja
* Olet yhteistyökykyinen tiimityöntekijä


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan kesäkuussa tai elokuussa
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Joensuu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Vauhti Speed Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää täältä Vauhti Speed Oy
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot