(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja / Senior Director of Finance
Business Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Business Finland etsii huippuosaajia auttamaan suomalaisia yrityksiä kasvamaan sekä kansainvälistymään nopeammin ja kehittämään innovaatioista kansainvälisiä menestystarinoita.

Business Finland on globaalin kasvun kiihdyttämö. Luomme uutta kasvua auttamalla yrityksiä kansainvälistymään sekä tukemalla ja rahoittamalla innovaatioita. Huippuasiantuntijamme, uusin tieto ja kansainväliset verkostot nopeuttavat markkinoiden mahdollisuuksien tunnistamista ja niiden muuttamista globaaleiksi menestystarinoiksi. Finpron ja Tekesin yhdistymisestä syntyneenä tuoreena organisaationa kehitymme koko ajan asiakkaitamme kuunnellen.

SUOMI TARVITSEE MAAILMANLUOKAN INNOVAATIOITA. TÄHÄN ME PUOLESTAMME TARVITSEMME SINUA.

TEHTÄVÄNÄSI ON

Johdat Business Finlandin (BF) johtamisen periaatteiden mukaisesti hyvää asiakas- ja työntekijäkokemusta sekä BF:n vaikuttavuutta edistäen. Vaikutat aktiivisesti Business Finlandin strategiaan sekä vastaat toimenpiteiden toteuttamisesta omassa tiimissäsi. Kehität sekä johdat aikaansaavaa ja asiakaskeskeistä palvelukulttuuria erityisesti omassa tiimissäsi, mutta myös koko Business Finlandissa. Tunnistat asiakaslähtöisesti oman yksikkösi kehitysmahdollisuuksia ja vastaat tiimisi palvelu- ja tuotekehityksestä osana koko Business Finlandin kehitystä. Rakennat Business Finlandin tavoitteita ja strategian toteutumista edistäviä kansallisia sekä kansainvälisiä verkostoja. Esimiehenä tunnistat ja edistät ihmisten kokonaisvaltaista kehitystä ja uraunelmia.

Keskeiset vastuusi ovat

  • johtaa ja kehittää Business Finland Oy:n taloushallintoa
  • vastata Business Finland Oy:n ja sen ulkomaisten tytäryhtiöiden taloushallinnosta
  • vastata projektikirjanpidon järjestämisestä ulkopuolisten rahoittajien vaatimusten mukaisesti
  • vastata Business Finland Oy:n sijoitusomaisuuden hallinnoinnista Oy:n sijoituspolitiikan mukaisesti
  • toimia Finance Oy:n yksikön esimiehenä

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Olet ihminen, joka ajattelee ja innostuu, tarvittaessa isostikin. Teet työsi tavoitteisiin sitoutuen ja sisulla. Koet uuden luomisen mahdollisuutena. Perustelet ja kommunikoit näkemyksesi rohkeasti. Olet ylpeä työstäsi asiantuntijaorganisaatiossa, työtovereistasi ja työnantajastasi. Olet oman itsesi johtaja, joka sparraa, kuuntelee, arvostaa ja innostaa muita. Verkostoituminen merkitsee sinulle jatkuvaa kehittymistä ja uusia, tuoreita näkökulmia. Uskot yhteistyöhön ja arvostat ihmisiä. Osaat kiittää ja antaa rakentavaa palautetta.

Olet taloushallinnon ja kirjanpidon ammattilainen, jolla on jo aiempaa kokemusta johtamisesta. Sinulla on kansainvälisen taloushallinnon kokemusta ja osaat johtaa asioita kansainvälisessä verkostossa. Kokemuksesi pohjalta pystyt löytämään työssäsi uusia ratkaisuvaihtoehtoja sekä kehittämään taloushallintoa ennakkoluulottomasti. Olet taitava strategisen ajattelun ja operatiivisen toiminnan yhdistämisessä. Valmistelet asioita mielelläsi yhteistyössä muiden kanssa mutta ymmärrät, että vastuu asioiden toimenpanosta ja implementoinnista on sinulla ja kykenet siihen itsenäisesti. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme tehtävässä erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Käytät sujuvasti myös englantia työkielenäsi.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Toiminnassamme kohtaavat elinkeinoelämän ja tutkimuksen edelläkävijyys sekä vastuullinen poliittinen päätöksenteko. Business Finlandissa olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä vetovoimaisempaa. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle.

Osaamisemme kirjo on valtava. Yhteisömme on täynnä omien alojensa huippuja. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

LISÄTIEDOT 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu Business Finland Oy organisaatiossa Finance-yksikköön, Funding Services and Finance -palvelualueelle. Työskentelypaikka on Ruoholahdessa, Helsingissä.

Täytä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen viimeistään 14.11.2018.

Rekrytoinnin yhteistyökumppaneina toimivat Boyden Oy sekä Master Suomi Oy.

Osana rekrytointiprosessia toteutamme valitulle henkilölle tämän suostumuksella turvallisuusselvityksen (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Lisätietoa osoitteesta: http://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset

Lisätietoja tehtävästä:

Ari Grönroos
Puh. +358 50 5577 770
Tavoitettavissa: Ke 7.11. klo 14.30-16.00 ja ti 13.11. klo 9.30–11.00