(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja / Helkama Emotor Oy, Espoo/Hanko/Kaarina
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019


Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni. Sen toimialoina ovat polkupyörien valmistus, maahantuonti, markkinointi ja vähittäismyynti sekä laiva-, teollisuus- ja telecom-kaapeleiden valmistus ja myynti. Lisäksi konsernin osakkuusyhtiöitä ovat Helkama Auto Oy (tytäryhtiö Helkama Rent Oy) sekä Helkama-Kiinteistöt Oy. 

Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 75 MEUR, taseen loppusumma 68 MEUR ja omavaraisuusaste 56,7 %.

Helkama Emotor Oy:n nykyisen talousjohtajan jäädessä eläkkeelle etsimme hänelle seuraajaa. Toimipisteesi voi sijaita Espoossa, Hangossa tai Kaarinassa.

Talousjohtaja

Vastaat konsernin talous- ja rahoitusasioista ja raportoit konsernin toimitusjohtajalle. Toimit aktiivisesti yhteistyössä liiketoimintojen toimitusjohtajien kanssa ja sparraat yhtiöiden johtoa erityisesti talous- ja rahoituskysymyksissä. Samalla toimit konsernin hallituksen sihteerinä. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluvat Helkama Emotor Oy:n omistamien kiinteistöjen hallinta sekä sopimus- ja lakiasioiden hoitaminen asianajotoimiston avustuksella. 

Olet työskennellyt vastuullisissa talousjohdon tehtävissä, esimerkiksi CFO:na. Sinulla on esimieskokemusta ja hyvä ymmärrys kirjanpidosta, tilinpäätösten laatimisesta, tuloslaskelmista, taseesta, verotuksesta ja rahoituksesta. Sinulla on kokemusta valmistavasta teollisuudesta. Lisäksi arvostamme osaamista yritysjärjestelyistä ja työskentelystä monialakonsernissa ja/tai perheyrityksessä. Henkilönä olet aktiivinen ja kokonaisuuksia hahmottava ja suhtaudut myönteisesti perheyrityksiin.

Tarjoamme sinulle vahvan, tunnetun ja ammattitaitoisesti johdetun perheyrityskonsernin sekä mielenkiintoisen tehtävän omistajien luottohenkilönä. Tule mukaan johtamaan perinteikästä yritystä kohti sen seuraavia vuosikymmeniä. 

Kerro hakudokumenteissa itsestäsi oleellinen ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta viimeistään 23.6.2019. Jos haluat lisätietoja itse tehtävästä, ota yhteyttä MPS-konsultti Tomi Välimäkeen, puh. 040 562 7324.