(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja, CFO
Eltel Networks

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa tilikaudella 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Talousjohtaja, CFO

vastaamaan Eltelin Suomen liiketoiminnan taloudesta.

Talousjohtajana vastaat liiketoiminnan tuloksesta ja kehittämisestä yhdessä Suomen toimitusjohtajan kanssa. Suomen talousorganisaatio, sisältäen kirjanpitäjät, controllerit sekä palkanlaskijat, raportoivat suoraan sinulle. Johdat ja kehität taloustoimintoa ja ymmärrät ison kuvan lisäksi myös detaljit. Tehtävässäsi osallistut muutosten läpivientiin ja yrityskauppojen toteuttamiseen sekä tuet ja sparraat Suomen toimitusjohtajaa hänen päätöksenteossaan ja toimissaan. Toimipaikkanasi on Eltelin Espoon pääkonttori ja tehtävässäsi raportoit Suomen toimitusjohtajalle sekä matriisissa konsernin talousjohtajalle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto sekä kokemukseen perustuva taloustehtävien hallinta. Sinulla on vankka kokemus palveluliiketoimintaa tukevasta talousjohtamisesta sekä projektiliiketoiminnasta. Myös yrityskaupat sekä muutosprosessien läpivienti ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sekä suomen että englannin kielitaito; ruotsin ja saksan kielitaito ovat tehtävässä hyödyksi. Olet valmis myös matkustamaan Eltelin muihin toimipisteisiin muutamana päivänä kuukaudesta.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan kehittäjä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja tehtäviin. Koet matalassa organisaatiossa työskentelyn mielekkääksi etkä pelkää kääriä hihojasi tai säikähdä nopeaa päätöksentekoa. Neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (suomeksi tai englanniksi) palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/2vwi9fD viimeistään 26.8.2018.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi. Parhaiten tavoitat 15.8. klo 9-12 sekä 21.8. klo 12-15.