(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja (CFO), Marinetek Group Oy
Marinetek Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Talousjohtaja, viihdytkö meren äärellä? Oletko kokenut johtoryhmätyöskentelijä ja omimmillasi kansainvälisessä työympäristössä? Asiakkaamme, kotimaisten huippulaitureiden valmistajan ja satamakehittäjän Marinetekin toimistolla Lauttasaaressa on nyt paikka täytettävänä!

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta ja ymmärrystä kansainvälisestä projektiliiketoiminnasta. Innostumme isossa yrityksessä työskentelyn kokemuksesta, mutta tärkeämpää on tahto ja palo päästä näyttämään monialaista osaamista kansainvälisessä pk-yrityksessä. Tahdomme löytää kivenkovan osaajan, joka ei pelkää esiintyä, jolle kommunikointi niin suomeksi, kuin englanniksikin on helppoa ja mukavaa, ja jonka tekemisessä on oikeanlaista uudisraivaajahenkeä!

Talousjohtajan työnkuvaan kuuluvat jo yllämainittujen tehtävien lisäksi:

  • käyttökate- ja kassavirta-analyysit

  • likviditeetin hallinta

  • tuotekustannuslaskenta

  • osallistuminen tilinpäätökseen

  • tiivis yhteistyö maayhtiöiden johtajien kanssa

  • rahoittajayhteistyö

  • johtoryhmätyöskentely

  • esimiestyö taloushallinnon tiimille

Voit olla koulutustaustaltasi esimerkiksi KTM. Toimenkuva edellyttää erinomaista englannin kielen taitoa ja matkustusvalmiutta. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan vakituiseksi. Työnkuva on takuulla monipuolinen, ja työpiste sijaitsee mukavan merellisellä alueella Lauttasaaren Vattuniemessä.

Tutustumme sinuun mielellämme! Laitahan siis hakemusta, niin olemme askeleen lähempänä yhteistä tapaamista. Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, voit olla yhteydessä: Baronan Jussi Miettiseen tiistaisin 7.8. ja 14.8. klo 13 -16 puhelimitse numeroon: 0400 -670152 tai sähköpostitse jussi.miettinen@barona.fi, sekä Janne Laaksolaan, p. 050 467 2652.

Edellytykset työnsaannille: Talousjohtaja, KTM, Kansainvälisyys, Projektinhallinta
Eduksi luettavat asiat: Matkustusvalmius, Englannin kieli