(Poistunut julkaisusta)

Talousjohtaja / Antell, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö, jonka tekemisen lähtökohtana on vahvat toimintaamme arjessa ohjaavat arvot: maku, välittäminen, ratkaisukeskeisyys ja innostuneisuus. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.

Antell tekee aidosti hyvää.

Etsimme pääkonttoriimme Ouluun uutta avainhenkilöä

Talousjohtajaa

Tehtävänäsi on tukea liiketoimintayhtiöidemme kasvua ja menestystä osaavan, noin 15 hengen organisaatiosi kanssa. Toimit esimiehesi, konsernin toimitusjohtajan työparina ja johtoryhmämme jäsenenä. Johdat ja kehität vastuullasi olevia talous- ja tietohallintopalveluja vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva ja talousosaamiseen painottuva akateeminen loppututkinto sekä vahva kokemus konsernin taloushallinnosta. Olet urallasi oppinut työskentelemään ja johtamaan strategia- ja liiketoimintalähtöisesti. Tehtävässä korostuvat liiketaloudellinen kehittäminen, tuloshakuisuus ja projektinjohtamistaidot. Olet taitava ihmisten johtaja ja kykenet viemään innostavasti uudistuksia eteenpäin. Tarvittaessa pystyt haastamaan osaamisellasi myös esimiehesi.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle kilpailukykyisten etujen lisäksi perhehenkisen työyhteisön ja avainpaikan olla mukana kehittämässä Antellin kasvavaa toimintaa.

Jäikö hyvä maku suuhun? Luottamuksellisiin tiedusteluihin lisätietoja antaa MPS-konsultit Riikka Vaaraniemi, puh. 040 557 5353 ja Veli-Antti Vasela, puh. 040 029 4433. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi hakupainikkeen kautta viimeistään 24.11.2019 mennessä.