(Poistunut julkaisusta)

TALOUSJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Talouspalveluihin on nyt haussa innokas ja asiakaslähtöinen asiantuntija moninaisiin kehittämisprojekteihin.

Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi yliopistopalveluiden kokonaisuuden, jonka muodostaa henkilöstöpalvelut, opetus- ja opiskelijapalvelut, talouspalvelut, tutkimuspalvelut, viestintä- ja yhteiskuntasuhteiden palvelut ja yleishallinnon palvelut. Yliopistopalveluissa työskentelee yhteensä noin 900 ammattilaista kampuksille sijoittuvissa lähipalveluissa ja lähipalveluita tukevissa yliopistotason palveluissa.

Panostamme älykkääseen taloushallintoon, minkä vuoksi prosessien ja järjestelmien kehittäminen ja ylläpito edistyksellisillä teknologioilla on korkea prioriteettimme. Sinun roolisi on keskeinen talouspalveluiden kehittämisprojekteissa.

Olet asiantuntijana järjestelmien pääkäyttäjien tukena ja edistät parhaiden käytäntöjen käyttöönottoa ja levittämistä yliopiston talouspalveluissa. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä talouspalveluiden, yliopiston tietotekniikkakeskuksen ja muiden yliopiston palveluyksiköiden asiantuntijoiden kanssa.

Olet työskentelyotteeltasi asiakaslähtöinen ja aikaansaava tiimipeluri. Olet innokas etsimään uusia työskentelytapoja ja pystyt ottamaan vastuuta talouspalveluiden kehittämisprojekteista. Lisäksi hyvän paineensietokykysi ansiosta toimit mutkattomasti hektisessäkin työympäristössä.

Sinulla on kokemusta taloushallinnon vastuullisista asiantuntija- ja palvelutoiminnan tehtävistä. Kattava ymmärryksesi taloushallinnon prosesseista ja järjestelmistä sekä niiden kehittämisestä antavat pohjan tehtävässä menestymiselle. Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, tietoteknistä osaamista (erityisesti SAP), sujuvaa englannin kielen taitoa sekä sitä että tuot positiivista asennetta mukanasi työyhteisöömme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossa. Yliopiston talousjärjestelmien kehittämisessä pääset tutustumaan yliopistopalveluiden monipuoliseen toimintakenttään ja saat mahdollisuuden olla mukana kehittämässä palvelua yliopistoyhteisöllemme. Asiakaslähtöinen ajattelu ohjaa talouspalveluissa kaikkea tekemistämme ja tavoitteena on yhteinen palvelukehitys ja tehokkaat palveluprosessit. Työssäsi tukena on talouspalveluiden ammattilaiset ja yliopistopalveluiden koko monialainen ammattilaisten joukko.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 24.11.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveellasi varustetun hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14625. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Kirpi Niemenmaa puh. 040 512 0257.