(Poistunut julkaisusta)

Taloushallintotaustainen tuotekehittäjä
Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Etsimme proaktiivista ja digitalisaatiosta innostunutta taloushallinnon ammattilaista ohjelmistokehityksen tiimiimme Espoon Keilaniemeen

TALOUSHALLINTOTAUSTAINEN TUOTEKEHITTÄJÄ

Työtehtävät

Työskentelet yhteistyössä ohjelmistokehittäjien kanssa vastuualueenasi uusien ominaisuuksien kehittäminen ja määrittely sähköisen taloushallinnon ohjelmistoomme. Tuet ohjelmistokehitystämme taloushallinnon asiantuntemuksesi kautta, rakennat näkemystä asiakkaille eniten lisäarvoa tuottavista ominaisuuksista ja määrittelet niitä yksityiskohtaisesti. Lisäksi pääset vaikuttamaan ohjelmistomme kehittymiseen myös laajemmin ja tekemään yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa.

Käytämme työssämme ketterän ohjelmistokehityksen scrum-menetelmää ja työssäsi tulet myös toimimaan Product Ownerin roolissa vastaten monipuolisista kehitysprojekteista. Työhösi voivat kuulua myös kansainväliset projektit sekä tätä kautta matkustaminen.

Edellytykset

Miten teet meihin vaikutuksen?

  • Sinulta löytyy vahva osaaminen taloushallinnon tehtävistä
  • Taloushallinnon ohjelmistot ovat sinulle tuttuja ainakin käyttäjän näkökulmasta
  • Viestit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin
  • Aiempi Procountor-kokemus, scrum-mallin tuntemus ja näytöt projektihallinnasta katsotaan eduksesi

Olet positiivinen ja taitava viestijä, joka työskentelee oma-aloitteisesti ja päämäärätietoisesti. Ratkot vaivatta vaativiakin ongelmatilanteita ja sinulla on luontainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Otat mielelläsi vastuuta ja työskentelet tiimityö motivoi sinua. Haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi sähköisen taloushallinnon alalla.

Edut

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Jos, niin ota vain rohkeasti yhteyttä! Sanna Majava vastaa mielellään kysymyksiin joko sähköpostitse sanna.majava@poolia.fi tai puhelimitse 040 779 1349.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta tai spostilla tai osoitteella finago@poolia.fi. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Yhteyshenkilö

Sanna Majava
sanna.majava@poolia.fi
+358207290838