Taloushallintotaustainen toimistopäällikkö - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Eilakaisla hakee kuljetus- ja maanrakennusalalla toimivalle asiakasyritykselleen itsenäiseen, monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään taloushallintotaustaista toimistopäällikköä!
Toimistopäällikkönä toimit toimitusjohtajan oikeana kätenä ja vastaat päivittäisen hallinnollisen työn sujumisesta ja arjen pyörittämisestä. Työn pääpaino on taloushallinnossa, mutta sisältää myös erilaisia toimistotehtäviä. Sympaattiset, kodikkaat toimistotilat sijaitsevat Östersundomissa, Itä-Helsingistä Porvooseen menevän tien varrella.

Tehtävän kuvaus

Päivittäisiin taloushallinnon tehtäviin kuuluvat mm. ostolaskujen vienti reskontraohjelmaan, verkkolaskujen tulostus ja hyväksyttäminen, myyntilaskujen vieminen myyntireskontraan sekä ostolaskujen maksatus. Kerran kahdessa viikossa huolehdit työntekijöiden tunti-ilmoitusten lähettämisestä tilitoimistoon, palkkojen maksatuksesta sekä myyntilaskujen seurannasta ja hoitamisesta.
Kerran kuussa/neljännesvuosittain työpöydälläsi on mm. rakennuttajailmoituksen tekeminen, päättyneen kuukauden myyntien ilmoitukset, tapaturmakyselyihin vastaaminen, tilaajavastuu-asiakirjojen tulostus ja dokumentointi, pekkassaldojen ja vuosilomapäivien tarkastus sekä kerran vuodessa tehtävät Kela-korvaushakemukset.
Käytössä on Netvisor taloushallinto-ohjelma.
Asiakkaamme tavoitteena on siirtää ulkoistetut taloushallinnon toiminnot kirjanpidon ja / tai palkanlaskennan (n.10 henkilön tuntipalkat kaksi kertaa kuussa) osalta kokonaan tilitoimistolta yrityksen sisälle loppuvuoden aikana. Tällöin tehtäviisi tulee kuulumaan myös siirretyt toiminnot taustasi ja osaamisesi mukaan.
Toimistopuolen tehtäviin kuuluvat mm. tarjousasiakirjojen noudot ja lähettämiset, toimistotarviketilaukset, mahdolliset vahinko- ja tapaturmailmoitukset sekä toimistotilojen kevyt siisteyden ylläpito (tarvittaessa imurointi ja pölyjen pyyhkiminen).

Toivomme sinulta

Sinulla on aikaisempaa kokemusta tilitoimiston siirtoprojektista tai vastaava tulossa oleva haaste saa sinut syttymään. Tunnet käänteisen ALV:n koukerot ja infra-alan työehtosopimusta. Olet mahdollisesti työskennellyt ennenkin infra-, maarakennus-, tai kuljetuspuolen toimialalla.

Tarjoamme sinulle

Vastineeksi tarjomme sinulle itsenäisen työpaikan pienessä, mutta tehokkaassa yrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset käyttämään ammattitaitoasi taloushallinnon prosessien toteuttamisessa ja kehittämisessä monipuolisesti.
Kyseessä on arkityö joustavilla toimistotyöajoilla. Työaika on mahdollisuus sopia joko 30 h tai 37,5 h /viikko.

Haluamme sinut!

Olisitko sinä hakemamme moniosaaja, keneltä hoituvat numeroiden pyörittely,  palkanlaskenta ja /tai kirjanpito, erilaiset selvitystyöt ja toimiston arjen rutiinit oma-aloitteisesti, joustavasti ja hyvällä asenteella? Nautit siitä, että langat pysyvät käsissäsi ja saat työskennellä itsenäisesti, mutta tarvittaessa apua ja tukea kysymyksiin löytyy läheltä.
Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta 12 kk ajalle. Jatko osaavalle ja sitoutuneelle henkilölle määräajan jälkeen on mahdollinen!
Mikäli tehtävä sai kiinnostuksesi heräämään, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.9. mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Hakuprosessista Eilakaislalla vastaa henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen puh. 030 6090 602/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot