(Poistunut julkaisusta)

Taloushallintopäällikkö
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Haemme taloushallintopäällikköä

talousyksikköön kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan yksikön vastaavan tehtävään keskustoimistollemme Helsinkiin.

Talousyksikön tehtäviin kuuluvat liiton kirjanpito, budjettivalmistelu, talouden seuranta ja raportointi, raha- ja maksuliikenteen hoito, osto- ja myyntireskontran hoito, tilinpäätösvalmistelu, liiton eri yhteistyötahojen taloushallinnon tehtävät, liiton henkilökunnan palkkojen, erilaisten etuisuuksien, palkkioiden ja matkalaskujen maksu sekä matkavarauksiin liittyvät tehtävät.

Taloushallintopäällikön tehtäviin kuuluu yksikön esimiestehtävät, liiton talouteen vaikuttavien asioiden hoitoon sekä talousyksikön vastuulla olevien tehtävien valmisteluun ja päätöksentekoon osallistuminen. Taloushallintopäällikkö vastaa yksikön tehtäväjärjestelyistä ja työprosessien sekä työtapojen kehittämisestä sekä neuvoo, ohjaa ja tukee eri tehtävissä yksikön työntekijöitä. Tehtävään kuuluu tiedotusta, koulutusta ja opastusta sekä taloudellisten ohjeiden laatimista, päivittämistä sekä ylläpitämistä. Taloushallintopäällikkö osallistuu pääkäyttäjäroolissa palkka- ja talousohjelmien käyttöön ja kehittämiseen. Taloushallintopäällikkönä vastaat ja raportoit tehtäväalueestasi talousjohtajalle.

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja monipuolista taloushallinnon työkokemusta, hyvää it-osaamista, sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä huolellista ja oma-aloitteista työotetta ja ongelmien ratkaisutaitoa. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky sekä esimiestaidot ja -kokemus edesauttavat tehtävässä menestymistä. Tehtävien hoitamisessa on hyötyä sujuvasta palkka- ja hr-rekisterien (Mepco), talousohjelmien (Wintime, Forecast, Visma M2, Visma Approval, OpusCapita) ja työaikajärjestelmien (JotBar) tuntemisesta sekä hyvästä Excel -osaamisesta. Arvostamme kouluttajavalmiuksia sekä työehtosopimusten ja työlainsäädännön perustuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn talousasioiden osaajalle, mahdollisuuden kehittyä tehtävässä sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Paikka täytetään 15.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työehdot ovat työehtosopimuksemme mukaiset.

Lisätietoja antaa talousjohtaja Jan Saarinen puh. 045 359 6935.

Hakemukset ja ansioluettelot 25.5.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä ”taloushallintopäällikkö”.