(Poistunut julkaisusta)

Taloushallintoasiantuntija Talouspalveluihin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Kuvaus tehtävästä: Tule meille Talouspalveluihin taloushallintoasiantuntijaksi tukemaan toimintojemme raportointia ja kehittämistä.

Työsi keskiössä on Kirjanpito ja myyntilaskut -vastuualueen raportointi ja raportoinnin kehittäminen päätöksenteon tueksi. Kehität ja sujuvoitat taloushallinnon prosesseja digitalisaatiota hyödyntäen ja toimit asiantuntijana eri verkostoissa. Sinulta löytyy myös vääntökykyä viemään asioita käytäntöön asti - positiivisella asenteella.

Tehtävässä edellytetään osaamista talouden tehtävissä ja olet edistyksellinen Excelin käyttäjä.

Katsomme kokemuksen BI-järjestelmien käytöstä eduksesi ja olet kiinnostunut ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä työssäsi. Viihdyt itseohjautuvassa roolissa ja rohkenet tarttua vaativiinkin projekteihin, mutta jaksat kuitenkin vastapainona tehdä myös päivittäisrutiineja kehityshakuisella asenteella.
Saat tehtävän, jossa sinulla on sekä vastuuta että vapautta omien kykyjesi mukaan. Toimit näköalapaikalla aktiivisesti kehittyvässä kunta-alan organisaatiossa ja asiantuntijayhteisössä.
Palvelussuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut järjestetään ti 11.2 ja ma 17.2.2020.

Työpaikan nimi: Konsernihallinto, Rahoitus ja Talous, Talouspalvelut

Työaika: 36h45 min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo Espoon koko kaupunkikonsernia sekä vastaa kaupungin tukipalveluista kaupunginjohtajan johdolla. Sen yksiköt ovat elinkeino ja kaupunkikehitys, hallinto ja kehittäminen, henkilöstö sekä rahoitus ja talous.