(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinto-/toimistoassistentti - Oulu
Oulun Kuorirakenne Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020
Oulun Kuorirakenne Oy on monipuolisen katerakentamisen sekä rakennuspeltitöiden pitkän linjan ammattilainen. Toteutamme sekä yksityis- että rakennusliikeasiakkaidemme projekteja ympäri Suomen keskittyen julkisivumateriaaleihin, kuorirakenteisiin ja rakennuspeltitöihin. Yrityksessämme työskentelee yli 30 alan ammattilaista ja keskeisinä arvoina meillä on laadukas toteuttaminen ja työturvallisuuteen panostaminen. Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä palvelukokonaisuuksia.
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Oulun Kuorirakenne Oy:n kanssa taloushallinto-/toimistoassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kasvavan liiketoiminnan tueksi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tehtävässä työskennellään pienessä taloushallinnon tiimissä hoitaen osto- ja myyntireskontraa, palkanlaskentaa ja kirjanpidon päivittäisiä rutiineja. Lisäksi työ sisältää ostolaskujen käsittelyä ja myyntilaskutusta sekä yleisiä toimistotehtäviä. Tulet työskentelemään pienessä organisaatiossa, joten tehtävänkuva on monipuolinen, vastuullinen ja itsenäinen. Talouspäällikkö on lähin työparisi ja sijaistatte toinen toistanne. 
Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla taloushallinnon tehtäviin painottuva koulutus, työkokemusta taloushallinnon tehtävistä ja käytännönläheistä ajattelukykyä. Hyvä Excel-osaaminen on edellytys tehtävässä menestymiseen ja Procountorin tunteminen antaa etua perehdytykseen. Myös rakennusalan tunteminen ja tes-osaaminen katsotaan eduiksi. Osaamisen ohella painotamme vahvasti myös oppimishalua ja -kykyä, joustavuutta ja kunnianhimoista asennetta oman työn kehittämiseen. Tehtävä vaatii tarkkuutta ja huolellista sekä itsenäistä työotetta.
Meidän työympäristö on innovatiivinen, kasvuhakuinen ja joustava. Tukenasi on pieni, rento ja huumorintajuinen työyhteisö.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi ti 29.9. klo 9-10 ja ti 6.10. klo 14-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 11.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat