(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnonosaajia, asiakaspalvelijoita ja toimistoassistentteja - Varkaus, Leppävirta, Kuopio, Siilinjärvi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018

Etsimme useille asiakasyrityksillemme Pohjois-Savon alueelle työntekijöitä eripituisiin työsuhteisiin.

Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut erilaisista toimistotöistä? Onko vahvuutesi taloushallinnossa, asiakaspalvelussa tai yleisissä toimistotehtävissä? Asiakkaamme hakevat työntekijöitä niin lyhyisiin sijaisuuksiin kuin pidempiaikaisiin työsuhteisiin esimerkiksi reskontranhoitoon, palkanlaskentaan, aulapalveluun, postituksiin, asiakaspalveluun ja toimistoassistentiksi. Osa töistä on kesän 2018 kesälomansijaisuuksia ja pisimmät sijaisuudet vanhempainvapaan sijaisuuksia. Kun näytät osaamisesi, sinulla on mahdollisuus päästä myös vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Toivomme sinulta

Olet oikea henkilö haluamaasi tehtävään, mikäli olet oma-aloitteinen tiimityöntekijä, joka on halukas oppimaan uutta. Sinulta sujuvat rutiininomaiset työt, mutta viihdyt myös vaihtelevissa ja vaativimmissa töissä. Teet työtäsi asiakaspalveluhenkisesti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viestit sujuvasti suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisesti. 
  Lisätietoja tehtävistä antavat Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 ja palvelupäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.5.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, niin soitamme sinulle ja kartoitamme tarkemmin, millaiseen tehtävään toivot pääseväsi.