(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon uusia osaajia
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Haluatko kehittyä taloushallinnon asiantuntijatehtäviin, joissa yhdistyy alan tuorein osaaminen, asiakaslähtöinen työote ja sähköisen taloushallinnon työkalut? Hae DigiTalent Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelmaan ja työllisty modernin taloushallinnon tehtäviin!

Taloushallinto muuttuu nopeasti digitalisaation ja asiakaspalvelun tuomien uusien haasteiden myötä. Vanhojen toimintamallien automatisoituessa taloushallinnon työ muuttuu entistä enemmän asiantuntijatyöksi, jossa liiketoiminnan kehittäminen kohtaa IT-puolen innovaatiot.

Uusia työmahdollisuuksia aukeaa alalle kiihtyvällä tahdilla, mutta oikeanlaisista osaajista on pula. DigiTalent Akatemia vastaa yritysten kysyntään tarjoamalla sinulle mahdollisuuden aloittaa uudet taloushallinnon työtehtävät, sekä napata ainutlaatuinen asiantuntijakoulutus samanaikaisesti.
Uudet työtehtävät odottavat, oletko etsimämme tekijä?

 

Kasva kysytyksi osaajaksi ja löydä uusi työ

Yhteistyöyrityksemme etsivät koulutusohjelman kautta tekijöitä monenlaisiin taloushallinnon ja liiketoimintojen kehitystehtäviin. Ohjelma avaa siis mahdollisuuksia erilaisille urapoluille! Tuleva työtehtäväsi voi olla esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Sähköisen taloushallinnon asiantuntija
 • Kirjanpitäjä
 • Controller
 • Palkkahallinnon assistentti
 • Projektikoordinaattori
 • Ostoreskontran hoitaja

Työmahdollisuuksia löytyy niin uraansa aloitteleville osaajille, kuin jo kokeneimmillekin asiantuntijoille. Kokemusta tärkeämpää on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi – sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija!

Hyvät valmiudet tehtäviin antaa, jos seuraavat asiat kuulostavat tutuilta:

 • Et vierasta uusia innovaatioita ja haluat kehittyä modernin taloushallinnon asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri!
 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä taloushallinnosta esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta
 • Olet tarkka ja huolellinen työntekijä, jolle numerot eivät tuota päänvaivaa
 • Soveltuvan taustan tehtäviin tarjoaa mm. kaupallinen tutkinto, esimerkiksi tradenomi, merkonomi, KTM tai IT-tradenomi, datanomi, DI.

 

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

DigiTalent Akatemia -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät ja asiantuntijakoulutus samassa paketissa. Ohjelman suuri etu onkin juuri se, että opitut tiedot ja taidot ovat tehokkaasti siirrettävissä uuteen työtehtävääsi.

 • Räätälöidystä koulutuksesta eväät työllistymiseen. DigiTalent Akatemian tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 3 – 6 kk ohjelman päätteeksi.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Ohjelman kautta pääset panostamaan omaan uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, josta työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Lopputuloksena viet osaamisesi uudelle tasolle.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Uusia työmahdollisuuksia aukeaa alalle kiihtyvällä tahdilla, mutta oikeanlaisista osaajista on pula. Yhteistyöyrityksemme etsivät tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin rooleihin.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Hae mukaan heti!

 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä ensiksi TE-palveluiden hakulomake. Koulutuksen numero on 689933.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

 

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä?

Löydät lisää tietoa ohjelmasta Sarasen ohjelmasivuilta.

Voit halutessasi kysyä lisätietoja myös ohjelman projektikoordinaattorilta:
Katri Pajarinen
050 377 2477
katri.pajarinen@saranen.fi