(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ulkoistuskonsultti
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Taloushallinnon ulkoistuskonsulttina vastaat taloushallinnon ulkoistuspalvelun käynnistyksestä ja kehityksestä. Toimit palvelun käynnistysprojekteissa asiantuntijana huolehtien asiakkaan liiketoiminnan tarpeita tukevien kirjanpito- ja reskontrapalveluiden ja -järjestelmien määrittelystä. Käyttöönotettavien järjestelmien testaus kuuluu myös tehtäviisi. Keskeistä työssäsi on varmistaa, että asiakkaan talousprosessit ja tuotettavat ulkoistuspalvelut ovat parhaiden käytäntöjen mukaisia, laadukkaita ja mahdollisimman automaattisia ja palvelut käynnistyvät sovitussa aikataulussa ja sovitulla palvelutasolla. Dokumentoit sovitun palvelukokonaisuuden laadukkaasti ja huolehdit palvelua tuottavan tiimin perehdytyksestä ja tiedonsiirrosta. Jatkuva kehittäminen, taloushallinnon parhaat toimintamallit ja ohjelmistorobotiikka ovat sinulle tuttuja käsitteitä ja ovat olleet osana työtäsi aiemminkin.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • asiakastyytyväisyys on intohimosi.
  • sinulla on laaja osaaminen ja käytännön kokemus taloushallinnon prosesseista (reskontrat, maksuliikenne ja kirjanpito)
  • sinulla on hyvä paineensietokyky ja ymmärrät yksittäisten tehtävien tärkeyden osana laajoja kokonaisuuksia
  • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin
  • omaat itsenäisen työotteen ja sinulla on kyky johtaa projekteissa sekä omaa että asiakkaan työtä.
  • olet tiimipelaaja ja konsultille tärkeät taidot kuten aktiivinen kuuntelu, asiakokonaisuuksien kiteyttäminen ja esiintymistaitosi ovat erinomaiset
  • dokumentointitaitosi ovat huippuluokkaa
  • sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto talouden alalta (esim. tradenomi, KTM)

On eduksi, jos sinulla on kokemusta talouspalveluiden ulkoistamisesta ja osaamista yleisimmistä taloushallinnon ohjelmistoista.

Meillä ihmiset viihtyvät ja tuottavat asiakkaille loistokokemuksia. Kuuntelemme paitsi asiakasta, myös toisiamme. Työtä tehdään yhdessä tietoa ja osaamista jakaen. Meillä on rohkeutta onnistua ja myös kyseenalaistaa. Ihmiset ovat meillä keskiössä ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin oikeasti on.

Tämä työ on sinua varten, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoa olevat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.

Lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiili ja palkkatoiveesi 21.6.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teija Puurunen. Teijan tavoitat sähköpostitse osoitteesta teija.puurunen@efima.com  tai puhelimitse hakuajan puitteissa torstaisin klo 9-10 numerosta 040 845 0830.