(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon työntekijöitä Kajaaniin SOK Palveluässään
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.8.2020

Haluatko olla työlläsi mukana mahdollistamassa S-ryhmän toimijoiden arkipäiväisen toiminnan ja liittyä noin 120 taloushallinnon ammattilaisen joukkoon Kajaanin toimistollemme?

 

SOK Talous vastaa SOK-yhtymän taloussuunnittelusta ja -seurannasta sekä koko S-ryhmän taloustoimintojen kehittämisestä ja yhteisten talous- sekä palkkahallintopalveluiden tuottamisesta. Me puolestaan olemme SOK Talouteen kuuluva taloushallinnon palvelukeskus, eli Palveluässä. Kauttamme kulkee lähes kaikki S-ryhmään kuuluvien yritysten osto- ja myyntilaskut, maksuliikenne, matkalaskut ja paljon muuta.

 

Me SOK Palveluässässä haemme nyt Kajaanin yksikköömme työntekijöitä taloushallinnon monipuolisiin tehtäviin. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Millaisia tehtävät käytännössä ovat?

 

Tällä hetkellä etsimme useampaa osaajaa erilaisiin taloushallinnon tehtäviin. Tehtävät pitävät sisällään muun muassa laskutusta, tilitapahtumien täsmäyttämistä sekä laskuntarkastusta. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös vaihtelevia selvitystehtäviä sekä SOK:n sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 

Tarjoamme sinulle innostavan ja haastavan työn Suomen suurimman kaupan alan toimijan palveluksessa. Tulet työskentelemään osana isoa tiimiä ja saat ympärillesi kannustavat sekä osaavat kollegat, jotka auttavat sinut työssä alkuun ja tukevat sinua päivittäisessä työssäsi.

 

Pääset myös työskentelemään moderniin industrial-henkiseen avokonttoriimme, josta ei persoonallisuutta puutu! Olemme panostaneet paljon tilojen yleiseen viihtyvyyteen sekä käytettävyyteen. Jaksaminen ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä ja panostamme erityisesti hyvään työergonomiaan. Viihtyisän avokonttorin lisäksi sinulla on käytettävissäsi myös mahdollisuus tehdä töitä etänä.

 

Meillä pääset myös nauttimaan Suomen laajimmista henkilöstöeduista, joista voit lukea lisää täältä:  https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

 

Millaisilla ominaisuuksilla menestyt näissä tehtävissä?

 

Arvostamme sopivaa taloushallinnon koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Toivomme, että innostut järjestelmien parissa työskentelystä ja pidät numeroista, mutta sinulla on myös rohkeutta tarttua puhelimeen ja soittaa asiakkaalle. Rutiinit ovat sinulle mieluisia, mutta nautit myös työskentelystä kehittyvässä ja muuttuvassa organisaatiossa. Toivommekin, että sinulla on halua kehittää osaamistasi taloushallinnon parissa ja otat mielelläsi vastuuta. Ennen kaikkea haemme positiivista, reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä intoa oppia uutta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, minkä lisäksi englannin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Miltä vaikutti? Voisitko olla uusi työkaverimme?

 

Voit hakea tähän tehtävää oheisen hakulomakkeen kautta 06.09.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen asti! Kerro meille hakemuksessasi tarkemmin, millaisista taloushallinnon tehtävistä olet kiinnostunut ja miksi juuri sinä olisit hyvä vahvistus tiimiimme.

 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit halutessasi olla yhteydessä laskuntarkastuksen palveluesimieheen Noora Ollilaan p. 050 471 0807 tiistaina 25.08. klo 9-10 tai myyntireskontran palveluesimieheen Annastiina Pyyhyn p. 050 438 2321 keskiviikkona 19.08. klo 10-11 ja maanantaina 24.08. klo 14-15. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse rekrytoinnissa mukana olevaan HR-asiantuntijaamme viivi.ruusulehto@sok.fi.

 

Kiitos, että kiinnostuit – odotamme innolla hakemustasi!