(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon työntekijä - Savonlinna
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
Savox Communications Oy Ab (Ltd) on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Tuotevalikoima täydentyi teollisuustietokoneilla ja -näytöillä Control Express Finlandin siirryttyä Savoxin omistukseen keväällä 2017. Savox on toimittanut viestintälaitteita ja -ratkaisuja maailmanlaajuisesti vuodesta 1982 alkaen.Savoxilla on omia toimipisteitä Suomessa, Englannissa, USA:ssa ja Kiinassa sekä edustusta yli 20 eri maassa. Savoxin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja Suomessa oleva tuotanto Savonlinnassa. Lue lisää www.savox.com ja www.cef.fi. Haemme asiakkaallemme Savox Communications Oy:lle taloushallinnon osaajaa Savonlinnan toimipisteeseen kesän 2019 ajaksi. Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät elokuun loppupuolelle saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat

  • ostolaskujen käsittely Heeros / iScala- järjestelmillä
  • muut hallinnon ja talouden tehtävät osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti
Toimit myös Savonlinnan toimipisteen vastaanottohenkilönä: otat vieraat vastaan, hoidat kokousjärjestelyjä ja huolehdit, että yrityksen neuvotteluhuoneet ovat toimintakunnossa.

Odotamme sinulta

  • taloushallinnon tai kirjanpidon koulutusta ja osaamista
  • kokemusta taloushallinnon töistä, esimerkiksi tilitoimistosta
  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • tarkkaa ja huolellista työotetta
Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen sekä ymmärrät dokumentaation tärkeyden. Viihdyt tehtävässä, mikäli tartut työhön itsenäisin ottein ja työskentelet mielelläsi myös tiimissä. 

Tarjoamme sinulle

Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät osaamisesi mukaan, innostava työilmapiiri sekä mahtavat työkaverit kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme hyvän mahdollisuuden syventää ammatillista osaamistasi mielenkiintoisen toimialan parissa. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827  tai sähköpostitse mikkeli@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.04.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.