(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon työntekijä, Remonttitalo Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Asiakkaamme Remonttitalo Oy on vuonna 1976 perustettu julkisivu- ja parvekekorjauksiin sekä konesaumakattoihin erikoistunut yritys. Remonttitalo Oy hoitaa julkisivusaneeraukset ja muut korjaustyöt luotettavasti ja ammattitaitoisesti pitkällä kokemuksella. 

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista 

TALOUSHALLINNON TYÖNTEKIJÄÄ.

Tehtävä sisältää monipuolisesti erilaisia taloushallinnon ja toimiston työtehtäviä, kuten laskutusta sekä maksuista ja palkoista huolehtimista. Olet etsimämme tekijä, mikäli Sinulla on huolellinen ja tarkka työote sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään soveltuva koulutus ja Procountor-ohjelmiston käyttötaito ovat suuri etu, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työntekoa kohtaan!

Työt alkavat pikaisella aikataululla, mielellään jo elokuussa. Kyseessä on kokoaikainen vuokratyösuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus TES:n mukainen. 

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.