(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon työntekijä, pienet ja keskisuuret yritykset, Helsinki
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Etsimme nyt

Taloushallinnon työntekijää Helsingin pienten ja keskisuurten yritysten yksikköömme

vastaamaan erityyppisistä taloushallinnon työtehtävistä.

Oletko etsimämme energinen ja asiakaslähtöinen taloushallinnon ammattilainen? Meillä Azetsilla työhön suhtaudutaan intohimoisesti ja arvojemme mukaisesti: henkilökohtaisesti, täsmällisesti, vastuullisesti ja askeleen edellä. Panostamme henkilöstön koulutukseen, viihtyvyyteen ja hyvään työilmapiiriin. Uskomme aidosti, että positiivinen henkilöstökokemus tuottaa positiivista asiakaskokemusta ja siitä haluamme pitää kiinni.

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä. Tilitoimistokokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, IT-taitoja, tiimityötaitoja sekä halua työskennellä tuloksellisesti niin taloushallinnon rutiinien kuin asiakaspalvelutehtävienkin parissa, itsenäisesti ja osana asiantuntijatiimiä.

Tulemme tarjoamaan mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan ja viihtyisän työympäristön kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, Elielinaukiolla.

Työsuhde on määräaikainen, vuorotteluvapaasijaisuus, ajalla 2.5. - 31.10.2018. Vuorotteluvapaan sijaisuuteen palkattavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaasijaisen kriteerit, joihin voit tutustua täällä: www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vuorotteluvapaa/. Vuorotteluvapaasijaisuuden päätyttyä, saattaa olla tarjolla myös jatkomahdollisuus, sillä toimintamme kasvaa n. 10% vuosivauhtia ja tarvitsemme myös pysyviin työsuhteisiin hyviä tekijöitä.

Tartu haasteeseen ja hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.02.2017. Lisätietoja tehtävästä 06.02. klo 13.00 -15.00 sekä 14.02. klo. 08.00 -10.00 antaa Lars Forsström, puh. 040 511 2127