(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon työntekijä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Etsimmeasiakkaallemme Helsingissä sijaitsevalla kansainväliselle yritykselleoma-aloitteista ja reipasta taloushallinnon työntekijää. Kyseessä on noin 1 - 2 kuukautta kestävä projektityö ja se alkaavälittömästi heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus

Työskentelet Suomen toimistossa  osana kansainvälistäulkomailla sijaitsevaa taloushallinnon tiimiä myyntireskontraan liittyvissäselvittelytehtävissä.  Olet yhteyksissäasiakkaisiin laskuihin liittyen, päivität reskontratietoja ja teet raportteja. Työssäsi tarvitset  suomen lisäksi myös sujuvaa englannintaitoa.

Toivomme sinulta 

Toivommesinulta tehtävään sopivaa koulutusta, esim. taloushallinnon merkonomi,tradenomi tms.  Aikaisempi kokemustaloushallinnon tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Voit ollavastavalmistunutkin, työuran alussa oleva. Tärkeintä on reipas  ja ripeä asenne sekä  numerotarkkuus.  
Tarjoammesinulle  mielenkiintoisen työn mukavassaja rennossa työyhteisössä sekä työpaikan hyvien kulkuyhteyksien ääressä Helsingissä Kalasatamassa. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen puh. 030 6090 517 tai email. etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  (parhaiten 10.10.2019 klo 12.30- 13.30) 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksinee mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 15.10.2019  mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi