(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon tiimipäällikkö
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018
Asiakasyrityksemme on kansainvälisesti toimiva konserniyhtiö ja heillä on nyt vapautumassa talousyksikön puolelta mielenkiintoinen tehtäväkokonaisuus nykyisen henkilön siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin. Haemme tehtävään asiantuntijatyön johtamisesta innostunutta henkilöä nimikkeellä

Taloushallinnon tiimipäällikkö

Tässä tehtävässä tulet toimimaan taloushallinnon asiantuntijoista koostuvan tiimin esimiehenä ja työnkuvasi muodostuu esimies- ja asiantuntijatyöstä. Vastaat oman tiimisi asiantuntijatyön johtamisesta: sparraat, tuet ja motivoit tiimiäsi, koordinoit ja aikataulutat tehtäviä ja projekteja sekä osallistut muutosten ja kehityshankkeiden implementointiin.

Toimit ulkoisen laskennan asiantuntijana ja vastaat siitä, että prosessit toteutetaan oikea-aikaisesti ja laadukkaasti, hyvän hallintotavan ja voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Toimit avainhenkilönä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien suuntaan sekä teet aktiivisesti yhteistyötä ulkoistettujen palveluntuottajien, kuten tilintarkastajien ja kirjanpitäjien kanssa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• Vahvaa ja monipuolista kokemusta ulkoisen laskennan tehtävistä, kuten konsernikirjanpidosta ja -tilinpäätöksistä (FAS ja IFRS), raportoinnista ja analyysien tuottamisesta
• Useiden vuosien kokemusta esimiestyöskentelystä ja asiantuntijatyön johtamisesta
• Kokemusta kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
• Erinomaisia vuorovaikutus- ja johtamistaitoja
• Ajoittaista matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla


Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn, jossa yhdistyy kansainvälisyys, esimiestyöskentely ja asiantuntijatyö.

Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa syksyn aikana ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.


Voisitko olla etsimämme henkilö?

Kuulisimme mielellämme sinusta ja kokemuksestasi lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Taloushallinnon tiimipäällikkö.

Mahdollisiin lisätiedusteluihin vastaa TEMP-TEAMin konsulttimme Eveliina Tanninen, puh. 040 350 0745 (arkisin klo 9-16) tai s-postitse eveliina.tanninen@temp-team.fi