Taloushallinnon tiimiesimies
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Haemme nyt Etelä-Savoon

Taloushallinnon tiimiesimies

luotsaamaan taloushallinnon asiantuntijoista koostuvaa tiimiä.


Mitä odotamme esimiehiltämme:

Sinulla on taito viestiä ja tehdä yhteistyötä ihmisten kanssa. Se on tärkeintä. Lisäksi omaat kyvyn hallita kokonaisuuksia ja nähdä kauemmaksi, ohi päivittäin vastaan tulevien tilanteiden. Kirjanpito ja talouden tunnusluvut ovat sinulle tuttuja ja ymmärrät tilitoimistomaailmaa. Omaat positiivisen katsantokannan, etkä lannistu vastoinkäymisistä, vaan pusket tuulta päin ja saat innostettua alaiset mukaasi.

Mitä työnkuvasi sisältäisi:

Päivittäiset rutiinisi koostuisivat omasta asiakaspotistasi. Tuotat asiakkaillemme ajantasaista raportointia, hoidat kuukausittaiset kirjanpidot sekä vuosittaiset tilinpäätöksiin ja verotuksiin liittyvät työt. Tämän lisäksi toimit esimiehenä Etelä-Savon alueen asiantuntijoille. 

Luotsaat niin lähi- kuin etätyöntekijätkin kohti tavoitteita valmentavin ottein. Ymmärrät mitä päivittäinen esimiestyö on ja mitä se vaatii myös pidemmällä tähtäimellä. Otteesi on jämäkkä huomioiden tiimisi jäsenten yksilölliset tarpeet.

Mitä tarjoamme sinulle:

Kattava perehdytysohjelmamme auttaa tutustumaan organisaatiomme tapoihin ja prosesseihin. Koulutamme esimiehiämme säännöllisesti ja huolehdimme, että sinulla on tarvittava osaaminen niin taloushallinnon kuin esimiestyön osalta. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja kannustamme työntekijöitämme avoimeen sekä kunnioittavaan keskustelukulttuuriin. Katsomme työntekijöiden olevan suurin voimavaramme.

Etelä-Savon toimipisteet sijaitsevat Pieksämäen ja Mikkelin keskustan tuntumassa. Ensisijainen toimipisteesi voi olla näistä jompikumpi. Edellytämme esimieheltä matkustusvalmiutta. Erityisesti ensisijaisen toimipisteesi sijaitessa Mikkelissä, esimiehen on sitouduttava käymään viikoittain Pieksämäen toimistolla, jossa suurin osa alaisista on.

Jos etsit itsellesi vakituista työpaikkaa välittömässä ja ystävällisessä työkulttuurissa, jossa saat olla oma itsesi ja pääset kehittämään asiantuntijuuttasi, hae meille! Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Ole meihin yhteydessä, mikäli hakemus herätti kysymyksiä. Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Savon aluejohtaja Arja Kauppinen (arja.kauppinen@tietoakseli.fi, puh. 010 3472 890). Arjan tavoittaa puhelimitse maanantaina 8.4.2019 klo. 14.00-15.00 ja torstaina 11.4.2019 klo. 9.00-10.00 välisenä aikana.


Olemme osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia, johon kuuluvat myös yritysjärjestelyiden asiantuntija Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255552
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Arja Kauppinen (arja.kauppinen (a) tietoakseli.fi)
  • Puhelin: 010 3472 890
  • Sijainti: Pieksämäki